reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Hej dziewczyny wracam do staraczek żeby pochwalić się dzisiejszym testem ale również o coś zapytać … czy to możliwe ze test wyszedł tak wyraźny na 7-8 dni przed spodziewana miesiączka ? Po poronieniu 2 miechy temu jestem freakiem i testuje sobie raz w czas i trochę się nie spodziewałam takiego wyniku , okres mam mniej więcej co 29/30 dni dziś u mnie 23 dzień cyklu dolny test z porannego moczu górny z popołudniowego ….
5EB0CA43-73EE-4DA0-9A25-CB799EFECA8D.jpeg

reklama
Wyglądają na pozytywne :) najlepiej pójść na betę, wtedy będziesz miała pewność :) u mnie po poronieniu cykle bardzo się rozjechały, może podobnie było u Ciebie i owu była wcześniej?
Hej dziewczyny wracam do staraczek żeby pochwalić się dzisiejszym testem ale również o coś zapytać … czy to możliwe ze test wyszedł tak wyraźny na 7-8 dni przed spodziewana miesiączka ? Po poronieniu 2 miechy temu jestem freakiem i testuje sobie raz w czas i trochę się nie spodziewałam takiego wyniku , okres mam mniej więcej co 29/30 dni dziś u mnie 23 dzień cyklu dolny test z porannego moczu górny z popołudniowego ….Zobacz załącznik 1297517

Wystarczy, że owulacja była wcześniej [emoji2296]
Już chyba był milion razy temat, że testy nie wychodzą ileś dni przed miesiączka tylko ileś dni po owulacji i to jest jedyna słuszna metoda określania kiedy test wyszedł pozytywny.
Te są pozytywne
Gratuluję [emoji6]
Hej dziewczyny wracam do staraczek żeby pochwalić się dzisiejszym testem ale również o coś zapytać … czy to możliwe ze test wyszedł tak wyraźny na 7-8 dni przed spodziewana miesiączka ? Po poronieniu 2 miechy temu jestem freakiem i testuje sobie raz w czas i trochę się nie spodziewałam takiego wyniku , okres mam mniej więcej co 29/30 dni dziś u mnie 23 dzień cyklu dolny test z porannego moczu górny z popołudniowego ….Zobacz załącznik 1297517

Raczej stawiałabym na wcześniejszą owulację. Zabarwienie kresek to raczej min dzień spodziewanej miesiączki. Nawet jeśli przed okresem wyszedłby poz to jedynie z rannego moczu.

Wyglądają na pozytywne :) najlepiej pójść na betę, wtedy będziesz miała pewność :) u mnie po poronieniu cykle bardzo się rozjechały, może podobnie było u Ciebie i owu była wcześniej?
Mieszkam za granica tu iść na betę graniczy z cudem , poczekam kilka tygodni i zapisze się na skana :)trochę byłam rozjechana emocjonalnie pomimo tego ze byłam dopiero na samiutkim poczatku bardzo możliwe ze była wcześniej 😊

W jakim kraju nie można iść na bete? Z tego co wiem możesz iść wszędzie tylko musisz zapłacić [emoji2320] w Polsce też za bete się płaci
Mieszkam za granica tu iść na betę graniczy z cudem , poczekam kilka tygodni i zapisze się na skana :)trochę byłam rozjechana emocjonalnie pomimo tego ze byłam dopiero na samiutkim poczatku bardzo możliwe ze była wcześniej [emoji4]

Witajcie dziewczyny :) obserwuje wątek już długo ale rzadko się udzielam bo poprostu z wieloma sprawami nie mam doświadczenia.. przed ciąża przyjmowałam tylko euthyrox w małej dawce. Po owulacji duphaston 2 razy dziennie bo mialam niski progesteron.W tym cyklu okazalo sie ze chyba sie udalo ;) testy pozytywne, dwa dni po terminie okresu juz wyrazna mocna kreska..od razu zbadalam TSH i od razu zwiększenie dawki .byłam wczoraj na wizycie (niecały 5TC), wiedziałam że nic nie będzie widać na usg ale chodziło o korektę dawek leku..okazało się że mam trochę za duże ciśnienie bo oscyluje gdzieś 140/95 wiec dostałam mała dawkę dopegyt. Najbardziej przerażona jestem ciśnieniem, bo w poprzedniej ciąży na początku nie miałam takich problemów cisnienie spadło a teraz..staram się być dobrej mysli..trzymam kciuki za Was i siebie ;)pozdrawiam

reklama
Aha [emoji854]
Witajcie dziewczyny :) obserwuje wątek już długo ale rzadko się udzielam bo poprostu z wieloma sprawami nie mam doświadczenia.. przed ciąża przyjmowałam tylko euthyrox w małej dawce. Po owulacji duphaston 2 razy dziennie bo mialam niski progesteron.W tym cyklu okazalo sie ze chyba sie udalo ;) testy pozytywne, dwa dni po terminie okresu juz wyrazna mocna kreska..od razu zbadalam TSH i od razu zwiększenie dawki .byłam wczoraj na wizycie (niecały 5TC), wiedziałam że nic nie będzie widać na usg ale chodziło o korektę dawek leku..okazało się że mam trochę za duże ciśnienie bo oscyluje gdzieś 140/95 wiec dostałam mała dawkę dopegyt. Najbardziej przerażona jestem ciśnieniem, bo w poprzedniej ciąży na początku nie miałam takich problemów cisnienie spadło a teraz..staram się być dobrej mysli..trzymam kciuki za Was i siebie ;)pozdrawiam

Do góry