lady_in_blue
Fanka BB :)
GratulacjeDobry wieczór kobietki,
wróciłam z roweru dziś z mężem. Jutro termin @, a tu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Jakie piękne krechy! ❤Dobry wieczór kobietki,
Spróbuje, teraz dziewczyny mam naprawdę ogromny dystans. To same wiecie, człowiek dopiero w8-9mc może się zacząć cieszyć w pełni. Ja póki co ostrożnie. W tyg przyjdą wyniki na trombofilie i zakrzepicę itd. Zobaczymy czy od przyszłego tyg włączymy zastrzyki. Czy będzie taka potrzeba.@Qruszon po cichu gratuluję i trzymam kciuki. Jeszcze nie dawno z tego co kojarzę pisałaś, że cykl stracony a tu proszę ciąża przychodzi kiedy najmniej się jej spodziewamy, chociaż w naszym przypadku nie wiem jak "najmniej" się spodziewać ale spróbujmy chociaż
Udanego weekendu!
Dobry wieczór kobietki,
Spróbuje, teraz dziewczyny mam naprawdę ogromny dystans. To same wiecie, człowiek dopiero w8-9mc może się zacząć cieszyć w pełni. Ja póki co ostrożnie. W tyg przyjdą wyniki na trombofilie i zakrzepicę itd. Zobaczymy czy od przyszłego tyg włączymy zastrzyki. Czy będzie taka potrzeba.
[emoji119]
Dziewczyny jesteście nieocenione, dziekuje Wam.
PięknieDobry wieczór kobietki,
Dobry wieczór kobietki,
Gratuluję!Spróbuje, teraz dziewczyny mam naprawdę ogromny dystans. To same wiecie, człowiek dopiero w8-9mc może się zacząć cieszyć w pełni. Ja póki co ostrożnie. W tyg przyjdą wyniki na trombofilie i zakrzepicę itd. Zobaczymy czy od przyszłego tyg włączymy zastrzyki. Czy będzie taka potrzeba.
Dziewczyny jesteście nieocenione, dziekuje Wam.