reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej dziewczyny 🙂
4 dni po Ovitrelle 🙄 dyskomfort w podbrzuszu ale do wytrzymania.
Właśnie pakuję się na upragniony urlop.
Powiedzcie mi czy u was też tak to wygląda jak na załączonym zdjęciu? 😂 jakby u narkomana 🤣
Pozdrawiam was gorąco 🥰

Załączniki

• received_520094735958210.jpeg
    received_520094735958210.jpeg
    33,1 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Witajcie dziewczyny :) obserwuje wątek już długo ale rzadko się udzielam bo poprostu z wieloma sprawami nie mam doświadczenia.. przed ciąża przyjmowałam tylko euthyrox w małej dawce. Po owulacji duphaston 2 razy dziennie bo mialam niski progesteron.W tym cyklu okazalo sie ze chyba sie udalo ;) testy pozytywne, dwa dni po terminie okresu juz wyrazna mocna kreska..od razu zbadalam TSH i od razu zwiększenie dawki .byłam wczoraj na wizycie (niecały 5TC), wiedziałam że nic nie będzie widać na usg ale chodziło o korektę dawek leku..okazało się że mam trochę za duże ciśnienie bo oscyluje gdzieś 140/95 wiec dostałam mała dawkę dopegyt. Najbardziej przerażona jestem ciśnieniem, bo w poprzedniej ciąży na początku nie miałam takich problemów cisnienie spadło a teraz..staram się być dobrej mysli..trzymam kciuki za Was i siebie ;)pozdrawiam

Gratuluje ciąży. Myśle, ze lepiej będzie jak zwrócisz się z tym na grupie mamusiowej [emoji6]

Hej dziewczyny [emoji846]
4 dni po Ovitrelle [emoji849] dyskomfort w podbrzuszu ale do wytrzymania.
Powiedzcie mi czy u was też tak to wygląda jak na załączonym zdjęciu? [emoji23] jakby u narkomana [emoji1787]
Pozdrawiam was gorąco [emoji3059]

Uwielbiam te pojemniki [emoji7] ja mam większe niektóre tabsy ale ogólnie podobnie [emoji39]

Hej! Ja nadal czekam na miesiączkę, piersi bolą, brzuch przestał, ale lada moment powinna być, psychicznie jest lepiej , dziś ostatni dzień przed urlopem, w kooońcu!! 🤩🤩
Kolejny cykl muszę odpuścić z monitoringiem, bo akurat w owulację będziemy nad morzem, ale starań nie zawieszam, może nadmorski klimat będzie Nam sprzyjał hehe... 😄

Miłego piątku i pięknego weekendu!!! 🥰😍
O ja też dziś ostatni dzień przed urlopem. 2 tygodnie bez pracy a cieszę się jak by mnie pół roku miało nie być. Tylko czekam na @ za kilka dni, bo ona mi 2-3 dni z życia wyjmuje, a potem pełny relaks...

Hej dziewczyny 🙂
4 dni po Ovitrelle 🙄 dyskomfort w podbrzuszu ale do wytrzymania.
Powiedzcie mi czy u was też tak to wygląda jak na załączonym zdjęciu? 😂 jakby u narkomana 🤣
Pozdrawiam was gorąco 🥰
U mnie identyko, pojemnik na leki już pęka w szwach ;) Twoje tabsy niemal wszystkie mogę rozpoznać po zdjeciu 😂 szaleństwo

Dziewczyny u mnie było i się zbyło niestety.
Próbujemy od nowa ;)
Metoda z ciemniejacymi testami się jednak nie sprawdziła? Pytam bez złośliwości, skoro się nie sprawdziła to warto o tym wspomnieć na wypadek gdyby ktoś się nią sugerował :)
Dobry wieczór kobietki,
wróciłam z roweru dziś z mężem. Jutro termin @, a tu...
Jakie grubasy 😱 biegnij rano na betę :) gratulacje :)

reklama
Metoda z ciemniejacymi testami się jednak nie sprawdziła? Pytam bez złośliwości, skoro się nie sprawdziła to warto o tym wspomnieć na wypadek gdyby ktoś się nią sugerował :)

Jakie grubasy 😱 biegnij rano na betę :) gratulacje :)
Jeszcze mam chłodna głowę po tym co spotkało mnie 6mc temu, jajniki naprzemiennie kłują od 4 dni ale myslalam, ze pms.

Do góry