Passtelova
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się wybieram po około roku. Dużo zależy od tego ile masz lat, czy na coś chorujesz itd. Jak jesteś zdrowa i młoda to do roku większość lekarzy podchodzi do tego na zasadzie: jeszcze się uda.Hej dziewczyny
Po ilu nieudanych cyklach udawalyscie do centrum niepłodności itd?
To nasz 5cykl i nic.
Mąż mówi, żeby poczekać jeszcze. Wiadomo, ze to dopiero 5mc, ale dla mnie to aż 5mc.
30lat kończę w sierpniu, także nie chce już czekać...Ja się wybieram po około roku. Dużo zależy od tego ile masz lat, czy na coś chorujesz itd. Jak jesteś zdrowa i młoda to do roku większość lekarzy podchodzi do tego na zasadzie: jeszcze się uda.
Kochane równy rok temu poroniłam, staramy sie z mężem caly czas i dzisiaj wyszła mi cienka kreseczka.. [emoji7] Myślicie ze to ciaza? A nie błędny wynik? Oczywiście powtorze ale nie wierzę [emoji846] miesiączki mam nieregularne, ostatnia @ byla 13/06.. Miala któraś tala blada kreseczke? Pozdrawiam Was[emoji3590]Zobacz załącznik 1295363
A robiłaś jakieś badania? Twój partner robił badania? Czy na razie wszystko jest ok, staracie się 5 cykli, Twój ginekolog mówi, że wszystko ok? Zdrowa para przed 35 rokiem życia zachodzi w ciążę w czasie 12 miesięcy współżycia. I to jest traktowane jako norma.30lat kończę w sierpniu, także nie chce już czekać...
Tak robił mąż ja tez wszystko ok, czekam na wyniki na trombofilie. Zespół antyfosfolipidowy wykluczony, igg IgM w normie, tsh 1, mam niedoczynnosc tarczycy, ale jestem pod kontrola endo.A robiłaś jakieś badania? Twój partner robił badania? Czy na razie wszystko jest ok, staracie się 5 cykli, Twój ginekolog mówi, że wszystko ok? Zdrowa para przed 35 rokiem życia zachodzi w ciążę w czasie 12 miesięcy współżycia. I to jest traktowane jako norma.
To brzmi jakby było jeszcze ok i może trzeba cierpliwości . Ale oczywiście możecie się przecież wybrać na wizytę do kliniki leczenia niepłodności i zobaczyć co powiedzą .Tak robił mąż ja tez wszystko ok, czekam na wyniki na trombofilie. Zespół antyfosfolipidowy wykluczony, igg IgM w normie, tsh 1, mam niedoczynnosc tarczycy, ale jestem pod kontrola endo.
2 lata po ślubie jesteśmy, a dopiero zaczęliśmy się starać 8mc temu, poronienie 1 za mną.
No poczekamy do września, zobaczymy co będzie się działo.To brzmi jakby było jeszcze ok i może trzeba cierpliwości . Ale oczywiście możecie się przecież wybrać na wizytę do kliniki leczenia niepłodności i zobaczyć co powiedzą .