reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
A jak komuś beta się zatrzyma to co wtedy z kreseczką?
Ale wam się nudzi i zadymy szukacie, byleby się kogoś czepić bo ma inne zdanie 🤣🤣 byleby pokazać ze ktoś nie ma racji 🤣🤣🤣 uśmiałam.sie dzis z was 🤣 naprawdę beż obrazy ale jak ktoś coś napisze o wcześniejszym testowaniu to zlatuje się tu kilka stałych nikow I dorzuca oliwy do ognia 🤣 ile macie lat żeby w takie coś się bawić. Kogoś boli moja opinia na mój własny temat ? To przepraszam 😆

Ale wam się nudzi i zadymy szukacie, byleby się kogoś czepić bo ma inne zdanie [emoji1787][emoji1787] byleby pokazać ze ktoś nie ma racji [emoji1787][emoji1787][emoji1787] uśmiałam.sie dzis z was [emoji1787] naprawdę beż obrazy ale jak ktoś coś napisze o wcześniejszym testowaniu to zlatuje się tu kilka stałych nikow I dorzuca oliwy do ognia [emoji1787] ile macie lat żeby w takie coś się bawić. Kogoś boli moja opinia na mój własny temat ? To przepraszam [emoji38]
To skoro stworzyłaś sama sobie opinie na temat testów ciążowych to spoko. Niech inne dziewczyny w to wierzą. Mi to lotto.
Ja wolę jednak czytać instrukcję testów i wierzyć nauce niż twojej teorii.
[emoji8][emoji8][emoji8]

Nie nie nie zrozumiałaś mnie, wg Ciebie wzrost jest prawidłowy? Który test jestt zrobiony orzy niższej becie, a który przy wyższej
Ty też mnie nie zrozumiałem zaraz Ci pokaże co mam na myśli i sama stwierdzisz czy taki rodzaj sprawdzania pozwala kobiecie myslec z3 jest przyrost hormonu ;)

Proszę bardzo i nie zamierzam dyskutować więcej na ten temat ;)

Załączniki

• sk0bvns69y761.jpg
    sk0bvns69y761.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 153
Ale ja też pokazałam swoje własne testy, co
jesteś w stanie z nich wyczytać.
Uznajmy, że jestem dziewczyną, która przeczytała Twoja metodę i właśnie ją zastosowała co możesz mi powiedzieć o moim przyroście?

Gorzej jak któraś z dziewczyn będzie tak testować i następnego dnia kreska będzie jaśniejsza - nerwy i stres, bo beta spada. A potem się okaże, że test walnięty albo mocz bardziej rozcieńczony. I po co sobie fundować coś takiego w bardzo wczesnej ciąży [emoji854].

Zgadzam się. Na to ile jest hcg w moczu zbyt dużo rzeczy wpływa, żeby z tego sobie przyrosty szacować. Testy służą do sprawdzenia czy jest ciąża czy nie, nie do szacowania przyrostu hormonu ciążowego. Po tym się nawet nie da stwierdzić czy przyrasta prawidłowo przecież [emoji16]

reklama
Zresztą po co moje. U Ciebie 13 dpi piękne kreski 14 dpo prawie nic. Rzeczywiście wspaniała metoda sprawdzania wzrostu hormonu[emoji2356]
Chcesz to tak rób, ale błagam nie wmawiaj innym dziewczynom takich czarów bo wiele krzywdy można tym zrobić.
W Anglii za bete też można zapłacić, tak wiem że można kupić sobie pierdyliard testów za funta, ale jednak polecajmy kobietom sprawdzone metody, a nie czary

Do góry