MyszkaMiki30
Fanka BB :)
A jak komuś beta się zatrzyma to co wtedy z kreseczką?Skoro kreska ciemnieje to hormon wzrasta - logiczne a przynajmniej dla mnie. Ale no cóż... nie przegadasz milego wieczoru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak komuś beta się zatrzyma to co wtedy z kreseczką?Skoro kreska ciemnieje to hormon wzrasta - logiczne a przynajmniej dla mnie. Ale no cóż... nie przegadasz milego wieczoru
Ale wam się nudzi i zadymy szukacie, byleby się kogoś czepić bo ma inne zdanie byleby pokazać ze ktoś nie ma racji uśmiałam.sie dzis z was naprawdę beż obrazy ale jak ktoś coś napisze o wcześniejszym testowaniu to zlatuje się tu kilka stałych nikow I dorzuca oliwy do ognia ile macie lat żeby w takie coś się bawić. Kogoś boli moja opinia na mój własny temat ? To przepraszamA jak komuś beta się zatrzyma to co wtedy z kreseczką?
To skoro stworzyłaś sama sobie opinie na temat testów ciążowych to spoko. Niech inne dziewczyny w to wierzą. Mi to lotto.Ale wam się nudzi i zadymy szukacie, byleby się kogoś czepić bo ma inne zdanie [emoji1787][emoji1787] byleby pokazać ze ktoś nie ma racji [emoji1787][emoji1787][emoji1787] uśmiałam.sie dzis z was [emoji1787] naprawdę beż obrazy ale jak ktoś coś napisze o wcześniejszym testowaniu to zlatuje się tu kilka stałych nikow I dorzuca oliwy do ognia [emoji1787] ile macie lat żeby w takie coś się bawić. Kogoś boli moja opinia na mój własny temat ? To przepraszam [emoji38]
Skoro kreska ciemnieje to hormon wzrasta - logiczne a przynajmniej dla mnie. Ale no cóż... nie przegadasz milego wieczoru
Ty też mnie nie zrozumiałem zaraz Ci pokaże co mam na myśli i sama stwierdzisz czy taki rodzaj sprawdzania pozwala kobiecie myslec z3 jest przyrost hormonuNie nie nie zrozumiałaś mnie, wg Ciebie wzrost jest prawidłowy? Który test jestt zrobiony orzy niższej becie, a który przy wyższej
Proszę bardzo i nie zamierzam dyskutować więcej na ten temat
Gorzej jak któraś z dziewczyn będzie tak testować i następnego dnia kreska będzie jaśniejsza - nerwy i stres, bo beta spada. A potem się okaże, że test walnięty albo mocz bardziej rozcieńczony. I po co sobie fundować coś takiego w bardzo wczesnej ciąży [emoji854].
Proszę bardzo i nie zamierzam dyskutować więcej na ten temat