Staraczka2001
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Druga kreska przebija na różowo, więc moim zdaniem pozytywny, gratulujęZobacz załącznik 1291602Dziewczyny okres za 3 dni,mam bolesne piersi, poza tym staramy się o dziecko wiec nie wytrzymałam i zrobiłam test, co o tym sądzicie ? Pozytywny?
a masz jeszcze jakis inny test? widac druga kreske, ale tez jakby byl troche zalany ten test, zrob jeszcze jeden i bedzie widacZobacz załącznik 1291602Dziewczyny okres za 3 dni,mam bolesne piersi, poza tym staramy się o dziecko wiec nie wytrzymałam i zrobiłam test, co o tym sądzicie ? Pozytywny?
Dowiedzialam się tydzień po pkresie a ta wysypka ze 3 dni wcześniejOk dziękuje dziewczyny mam nadzieje ze to szybko zejdzie
a kiedy się pojawiła u CB ? Pamiętasz może ile było dpo ?
A ile czasu sie staracie?Zobacz załącznik 1291602Dziewczyny okres za 3 dni,mam bolesne piersi, poza tym staramy się o dziecko wiec nie wytrzymałam i zrobiłam test, co o tym sądzicie ? Pozytywny?
Mnie to juz tydzien przed @ męczą.Dziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?
Kiedyś miałam takie cykle, że odrazu po owulacji bolały, odkąd biorę Ovarin nie bolą już wcaleDziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?
coś około 1,5tyg. przed miesiączką odczuwam już dyskomfortDziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?
Mnie też zaraz po owu do @, a potem jeszcze kilka dni...Dziewczyny ile wcześniej przed okresem bolą was piersi?