reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

hej , powtórzyłaś test??
Pytanie z kwietnia ,ale wczesniej nie bylam w najlepszej formie wiec odpowiadam teraz :Tak ,kolejnego dnia rano wyszla wyrazniejsza kreska ...a kilka godzin pozniej dowiedzialam sie o smierci najblizszej osoby ,po kolejnych kilku przyszedl masywny krwotok/okres :( Jak trochę sie z tym wszystkim ogarnelismy i psychicznie doszlam do jako takiej rownowagi to wybralam sie do ginekologa ,bo skoro raz sie udalo to może znowu sie uda.Teraz jestem po monitorowanym cyklu ,świeżych badaniach swoich i męża,ale boje sie cieszyc zbyt wcześnie

Ostatnia edycja:
reklama
Ok dziękuje dziewczyny mam nadzieje ze to szybko zejdzie
a kiedy się pojawiła u CB ? Pamiętasz może ile było dpo ?
z góry przepraszam, że sie wtrącę, nie jestem lekarzem ale wydaje mi się, że powinnaś uzbroić się w cierpliwość. Nie możesz porównywać wyprysków na skórze do innej staraczki, która miała "podobnie", gdy zaszła. Jeśli będzie ciąża to będzie - takie wypryski mogą mieć wiele innych podłoży.
Wydaje mi się, że nie można się nakręcać w ten sposób, po prostu czekać cierpliwie do dnia miesiączki, zrobić test i będzie wszystko wiadomo.
Powodzenia ;-) ;)

Wiesz co mi nie chodzi o nakręcanie się dla mnie to może być nawet nie ciąża tylko niech mi to znika jak najszybciej 🥺🥺 po prostu jestem ciekawa czy może mieć to jakieś podłoże hormonalne

Wiesz co mi nie chodzi o nakręcanie się dla mnie to może być nawet nie ciąża tylko niech mi to znika jak najszybciej 🥺🥺 po prostu jestem ciekawa czy może mieć to jakieś podłoże hormonalne
najlepiej jakbyś udała się do lekarza, jeśli faktycznie tak Cię to zmartwiło wtedy będziesz spokojniejsza:wink:

reklama
No dziewczyny u mnie owulacja była, trochę późno bo między 16-19 powinnam mieć okres. Teraz czekać... chociaż wam powiem ze jestem na 99% pewna, że i w tym miesiącu się nie udało.
Załączam wykres
Screenshot_20210707-124853_OvuFriend.jpg

Do góry