reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
To zależy też jak długo kobieta krwawi i jak długie ma cykle, ale myślę że od 9dc nawet do 12dc bym zaryzykowała stwierdzenie, że wtedy można robić drożność 😉 Zresztą i tak drożność jest poprzedzona badaniem USG
Tak, zgadza sie . Zalezy od dlugosci cyklu. Juz poprawiam swoj wpis.

Czyli jestes dzis 9dni po zastrzyku. Do 12-14dni nawet moze sie jeszcze utrzymywać w organizmie. Moze ale nie musi. Poczekaj jeszcze kilka dni na kolejny test.
jak dla mnie kreska jest szara.
No właśnie zdjęcie trochę przekłamuje bo na żywo są lekko różowe. Zrobię tak jak radzicie. Poczekam parę dni i powtórzę.

Dzień dobry :) u mnie @ 3 dzień spóźnienia i już mam dosyć tego czekania😪 jutro pójdę na betę, bo wiadomo, ze nic tak skutecznie nie wywołuje cyklu jak beta 😛 czekam na ten nowy cykl jak na zbawienie, pokładam w nim wszystkie nadzieje 🙏🏻🙏🏻
milego dnia dla Was 💜💜

Dziewczyny, a ja tu taki temat zarzucę 😁. Co myślicie o stosowaniu tamponów i ich wpływ ( o ile jest) na płodność itd. Ja ostatnie 12 lat tylko tampony, rzadko używam podpasek, bo nie bardzo lubię to uczucie, ze coś wycieka 🤪. Ale od tego cyklu stwierdziłam, ze się przerzucam tylko na podpaski. Tak sobie myśle- tampony maja substancje żelujące i anuz to wpływa jak kolwiek na układ rozrodczy. Co wy o tym sądzicie ?

reklama
Dziewczyny, a ja tu taki temat zarzucę 😁. Co myślicie o stosowaniu tamponów i ich wpływ ( o ile jest) na płodność itd. Ja ostatnie 12 lat tylko tampony, rzadko używam podpasek, bo nie bardzo lubię to uczucie, ze coś wycieka 🤪. Ale od tego cyklu stwierdziłam, ze się przerzucam tylko na podpaski. Tak sobie myśle- tampony maja substancje żelujące i anuz to wpływa jak kolwiek na układ rozrodczy. Co wy o tym sądzicie ?
Gdzies czytalam, ze tampony nie sa zbyt dobre, nie dosc ze moga powodowac infekcje, to jeszcze jakis tam procent moze sie przyczynic wlasnie do niedroznosci...ja zawsze podpaski, tamponow nigdy nie lubilam. Ale jak to jest, to kto to wie do konca

Link do: Niedrożne jajowody i brak ciąży. Kiedy HSG, kiedy sono HSG, a kiedy laparoskopia

Do góry