reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

@Kropka.88 Ty kiedy testujesz? Kojarzę, że miałaś wcześnie owu już jakiś czas temu :*
Nie testuje- Dzis 1dc. Dopadl mnie taki dol psychiczny ze dawno takiego nie mialam 😢
Bylam pozytywnie nastawiona, niby liczylam sie z tym ze moze sie nie udać , nie chcialam testować przed czasem, nie odliczałam dni itd, ale jak zobaczylam @ to jakas masakra. Nawet nie wiem jak to opisac 😢 kurewsko mi zle i smutno 😔
Przed nami ostatni stymulowany cykl a pozniej to juz koniec, czekac na cud pozostaje. Podobno czasem sie zdarzają 😏

reklama
Cześć! Gratuluję <3
wczoraj widziałam Twoje wyniki i miałam Ci już napisać, że ten prog to wygląda tak ładnie jakbyś była w ciąży.... 😍 Daj znać po becie!
U mnie dzisiaj 9-11 dpo test negatyw :( Ale jeszcze mam małą nadzieję.

Pozdrawiam :*
No właśnie ten progesteron tez wydawał mi się dziwnie wysoki;D w sumie to wzbudziło moje podejrzenia. Dlatego zrobiłam ten test ale w życiu bym nie powiedziała że wyjdzie pozytywny;D czekam na betę cała w nerwach.
Nie przejmuj się że masz negatywny ja tez po tylu dniach mialam;D a teraz sama widzisz.. nadzieja jeszcze jest:) trzymam kciuki

Cześć wszystkim. Jestem nowa na takiego typu forum :) Z mężem staramy się o dziecko od roku. Jestem po aromku i ovitrelle. Dzis jest 26 dc.
Pomóżcie mi zinterpretować wyniki testów. Jeden z wczoraj popołudniu, drugi dziś rano. Co sądzicie?
Ja 11 dni od zastrzyku miałam jeszcze coś widoczne na teście. Teraz na pewno będę już bardziej ostrożna i cierpliwa.

Gdzies czytalam, ze tampony nie sa zbyt dobre, nie dosc ze moga powodowac infekcje, to jeszcze jakis tam procent moze sie przyczynic wlasnie do niedroznosci...ja zawsze podpaski, tamponow nigdy nie lubilam. Ale jak to jest, to kto to wie do konca

Link do: Niedrożne jajowody i brak ciąży. Kiedy HSG, kiedy sono HSG, a kiedy laparoskopia
Ja to samo, tampony tylko w wyjątkowych sytuacjach. Ja mam na odwrót, jak np dziewczyny mówią, ze nie lubią jak coś z nich wypływa to ja mam poczucie, że jeśli krew ma się znaleźć na zewnątrz, to niech się tam znajdzie :D

Nie testuje- Dzis 1dc. Dopadl mnie taki dol psychiczny ze dawno takiego nie mialam 😢
Bylam pozytywnie nastawiona, niby liczylam sie z tym ze moze sie nie udać , nie chcialam testować przed czasem, nie odliczałam dni itd, ale jak zobaczylam @ to jakas masakra. Nawet nie wiem jak to opisac 😢 kurewsko mi zle i smutno 😔
Przed nami ostatni stymulowany cykl a pozniej to juz koniec, czekac na cud pozostaje. Podobno czasem sie zdarzają 😏
Tak bardzo mi przykro 😔 łącze się w bólu 😔 również byłam pełna nadziei na ten cykl i się zawiodłam. Bardzo się zawiodłam. Mimo wszystko trzymaj się dzielnie. Tulę mocno

Ech, bardzo mi przykro.. 😢😢 Jakoś też miałam przeczucie, że nas już opuścisz..
Wiesz, ja słyszałam o kilku historiach, gdzie dziewczyna miała kilka stymulacji, potem 3 razy in-vitro i klapa, a później naturalnie zaszła. Nie masz długich cykli więc pomyśl, że masz prawie dwie szanse w porównaniu do tych dziewczyn które mają cykle 45-dniowe.
Nie poddawaj się! Ja też wyczuwam zbliżającego się doła. Ale trzeba sobie dać chwilę na płacz, a później jakoś wziąć się w garść!

Ściskam <3

No właśnie ten progesteron tez wydawał mi się dziwnie wysoki;D w sumie to wzbudziło moje podejrzenia. Dlatego zrobiłam ten test ale w życiu bym nie powiedziała że wyjdzie pozytywny;D czekam na betę cała w nerwach.
Nie przejmuj się że masz negatywny ja tez po tylu dniach mialam;D a teraz sama widzisz.. nadzieja jeszcze jest:) trzymam kciuki
Będzie dobrze! Beta na pewno wyjdzie piękna!
Dziękuję za słowa otuchy, jeszcze nic straconego.. wiem! 😘

Ech, bardzo mi przykro.. 😢😢 Jakoś też miałam przeczucie, że nas już opuścisz..
Wiesz, ja słyszałam o kilku historiach, gdzie dziewczyna miała kilka stymulacji, potem 3 razy in-vitro i klapa, a później naturalnie zaszła. Nie masz długich cykli więc pomyśl, że masz prawie dwie szanse w porównaniu do tych dziewczyn które mają cykle 45-dniowe.
Nie poddawaj się! Ja też wyczuwam zbliżającego się doła. Ale trzeba sobie dać chwilę na płacz, a później jakoś wziąć się w garść!

Ściskam <3
Dziekuje ❤️

Tak bardzo mi przykro 😔 łącze się w bólu 😔 również byłam pełna nadziei na ten cykl i się zawiodłam. Bardzo się zawiodłam. Mimo wszystko trzymaj się dzielnie. Tulę mocno
Dziekuje😘 Ja wlasnie ostatnio bylam jakas taka spokojna, bedzie to bedzie , nie nakręcała sie ze sie uda itd. Wiec sama sie sobie dziwie ze az tak zareagowałam na okres. Oby przeżyć ten dzien, jutro pewnie bedzie mi lepiej.
trzymam za Ciebie kciuki ✊🏼❤️

reklama
Do góry