patpat95
Fanka BB :)
Noe mam PCOS i normalnie brałam miovielie nac.A to można brać jak się nie ma pcos? Tak po prostu żeby poprawić jakośc komórek? [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noe mam PCOS i normalnie brałam miovielie nac.A to można brać jak się nie ma pcos? Tak po prostu żeby poprawić jakośc komórek? [emoji848]
zwykle w naturalnym cyklu owulacje mialam 15dc. Nie jestem w stanie powiedzic Ci jak szybko rosły mi pęcherzyki w naturalnym cyklu bo nie chodziłam na monitoring, tak czesto jak przy stymulacji. Mialam po prostu owulacji potwierdzona na usg, wiec widzialam ze ona bylaPowiedz mi w którym dniu miałaś owulacjebez stymulacji? Jak szybko rosły ci pęcherzyki?
Rozumiem w zupełnościNawet już o same diagnozowanie nie chodzi, ale hipotetyczna sytuacja: infekcja. Dostajesz leki, masz przyjść 2 tygodnie po zakończeniu leczenia na kontrole. W dniu wizyty chcesz się zapisać na tą po wyleczeniu - a tu czekać ponad 2 miesiące.
Mało tego, ja byłam na luteinie, recepty na drzewach nie rosną a kontakt telefoniczny - żaden. Lekarka może i jest dobra, ale otoczka wokół [emoji85] miałam do niej iść za tydzień, ale w tej godzinie wypadla mi wizyta z wynikami z histopatologii [emoji16]
Dzięki Kochana [emoji3590] każdej z nas życzę trafienia na dobrego ginekologa. Bez tego to strach [emoji15]
Tak mam przepisane leki jutro konkretnie napisze ci jakie. Staramy się zaledwie kilka miesięcy.
Do Ciebie oczywiście [emoji85][emoji85] już chyba nie myślę o tej godzinie [emoji85][emoji23]