reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Zobacz załącznik 1286927
Ja przepraszam bardzo, to tego płynu tam nie powinno być? 😳 A ja zawsze mam napisane na dokumencie po owulacji "śladowe ilości płynu w zatoce Douglasa" Też tak macie?
Edit: doczytałam w innym artykule, że jeśli to są śladowe ilości tuż po owulacji to nie ma powodu do niepokoju 😉

Cześć dziewczyny 😉 dziś 19dc byłam na monitoringu i pęcherzyk ma 18mm. W 16 dc miał 13-14mm. Czy on nie rosnue za wolno?? To mój pierwszy monitoring cyklu. W dodatku dostałam receptę a ovitrele. Mam go sobie zrobić w niedzielę wieczorem. Co Wy o tym sądzicie?

Cześć:)
Bedzie ktoś kto testuje miedzy 5 a 10 lipca?
Mam teraz dni płodne i mniej więcej w tym czasie bede wyczekiwać dwoch kresek. Moze nie bede w tym osamotniona 😜
Dakcie znac, bedzie razniej 😉
Milego dnia dla Was wszystkich!

Blanny gratulacje, spokojnej ciąży życzę:*
Gryfin, czekasz na okres mowisz, a jest szansa ze sie nie doczekasz?
Ja testuje trochę wcześniej bo 3 lipca:) ale jakoś pozytywnie to się nie nastawiam:) będzie co ma być.

Dziewczyny myślicie, że jak miałam czekać 3 cykle, aż pójdę na kolejną wizytę, żeby zacząć stymulację, a pójdę pod koniec 2, bo czuje, że to jest bez sensu i marnowanie czasu, bo ja na prawdę wyniki miałam straszne (nawet sam lekarz powiedział, ze szanse są bardzo małe, ale musi dać szanse naturze) to lekarz się na mnie bardzo wkurzy i czy w ogóle mi da te leki. Liczę na to, że jak zrobi usg i sam zobaczy, że nawet owulacji nie miałam to oprzytomnieje sama z reszta ostatnio usłyszałam, ze jestem „jednym z cięższych przypadków, a mam dopiero 22 lata, więc nie ma na to czekać” [emoji19]
przykro mi, że usłyszałaś takie słowa. Chciałabym Ci napisać, że nie wolno Ci uwierzyć, że jesteś jednym z cięższych przypadków! odrzuć te słowa od siebie, bo nie wolno tak Ci nawet tak myśleć!
Po tylu różnych historiach, które tutaj wyczytałam mocno wierzę, że nie ma rzeczy niemożliwych. Wracają tu kobiety, które same nie wierzyły, że to się kiedyś wydarzy.
ściskam Cię i trzymam za Ciebie mocno kciuki

reklama
Jak tam sytuacja na froncie?:) ja dziś już jestem pewna, ze przyszła @. Także 1dc
Dziś dowiedziałam się, ze kuzynka dziś urodziła.
Człowiek się cieszy, ale same wiecie podświadomie pyta : Dlaczego mi trudno? Jaka kobieta jestem skoro nie mogę zajść
Wiadomo, ze pojawiają się takie myśli, ale jesteś pełnowartościową kobietą jak każda z nas, która do tego jest zajebiście silna mierząc się z takim problemem, który spotkał Cię niezależnie od Ciebie. Trzymaj się!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry