Sonka123
Fanka BB :)
Masz na to jakaś refundację? Ja płacę 165 złja kupuje w aptece alba i płace około 70 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz na to jakaś refundację? Ja płacę 165 złja kupuje w aptece alba i płace około 70 zł
Edit: doczytałam w innym artykule, że jeśli to są śladowe ilości tuż po owulacji to nie ma powodu do niepokojuZobacz załącznik 1286927
Ja przepraszam bardzo, to tego płynu tam nie powinno być? A ja zawsze mam napisane na dokumencie po owulacji "śladowe ilości płynu w zatoce Douglasa" Też tak macie?
Właśnie miałam to pisać Jak płyn się pojawia w określonym czasie i w określonej ilości to wszystko jest w normie.Edit: doczytałam w innym artykule, że jeśli to są śladowe ilości tuż po owulacji to nie ma powodu do niepokoju
A też tak macie? Jest to częsta przypadłość? Czy ja jestem znowu jakimś ewenementemWłaśnie miałam to pisać Jak płyn się pojawia w określonym czasie i w określonej ilości to wszystko jest w normie.
Aż pójdę po swoje wyniki i sprawdzęA też tak macie? Jest to częsta przypadłość? Czy ja jestem znowu jakimś ewenementem
Ja testuje trochę wcześniej bo 3 lipca ale jakoś pozytywnie to się nie nastawiam będzie co ma być.Cześć
Bedzie ktoś kto testuje miedzy 5 a 10 lipca?
Mam teraz dni płodne i mniej więcej w tym czasie bede wyczekiwać dwoch kresek. Moze nie bede w tym osamotniona
Dakcie znac, bedzie razniej
Milego dnia dla Was wszystkich!
Blanny gratulacje, spokojnej ciąży życzę:*
Gryfin, czekasz na okres mowisz, a jest szansa ze sie nie doczekasz?
przykro mi, że usłyszałaś takie słowa. Chciałabym Ci napisać, że nie wolno Ci uwierzyć, że jesteś jednym z cięższych przypadków! odrzuć te słowa od siebie, bo nie wolno tak Ci nawet tak myśleć!Dziewczyny myślicie, że jak miałam czekać 3 cykle, aż pójdę na kolejną wizytę, żeby zacząć stymulację, a pójdę pod koniec 2, bo czuje, że to jest bez sensu i marnowanie czasu, bo ja na prawdę wyniki miałam straszne (nawet sam lekarz powiedział, ze szanse są bardzo małe, ale musi dać szanse naturze) to lekarz się na mnie bardzo wkurzy i czy w ogóle mi da te leki. Liczę na to, że jak zrobi usg i sam zobaczy, że nawet owulacji nie miałam to oprzytomnieje sama z reszta ostatnio usłyszałam, ze jestem „jednym z cięższych przypadków, a mam dopiero 22 lata, więc nie ma na to czekać” [emoji19]
Jak tam sytuacja na froncie? ja dziś już jestem pewna, ze przyszła @. Także 1dcWitam w klubie @
Łącze się z Tobą kochana
Wiadomo, ze pojawiają się takie myśli, ale jesteś pełnowartościową kobietą jak każda z nas, która do tego jest zajebiście silna mierząc się z takim problemem, który spotkał Cię niezależnie od Ciebie. Trzymaj się!Jak tam sytuacja na froncie? ja dziś już jestem pewna, ze przyszła @. Także 1dc
Dziś dowiedziałam się, ze kuzynka dziś urodziła.
Człowiek się cieszy, ale same wiecie podświadomie pyta : Dlaczego mi trudno? Jaka kobieta jestem skoro nie mogę zajść