reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny myślicie, że jak miałam czekać 3 cykle, aż pójdę na kolejną wizytę, żeby zacząć stymulację, a pójdę pod koniec 2, bo czuje, że to jest bez sensu i marnowanie czasu, bo ja na prawdę wyniki miałam straszne (nawet sam lekarz powiedział, ze szanse są bardzo małe, ale musi dać szanse naturze) to lekarz się na mnie bardzo wkurzy i czy w ogóle mi da te leki. Liczę na to, że jak zrobi usg i sam zobaczy, że nawet owulacji nie miałam to oprzytomnieje sam z reszta ostatnio usłyszałam, ze jestem „jednym z cięższych przypadków, a mam dopiero 22 lata, więc nie ma na to czekać” [emoji19]
Normlany lekarz się nie wkurzy :)

Dziewczyny napiszecie mi tak ogólnie na czym polega duphaston? Moja gin myśli nad wprowadzeniem go w 12 cyklu. Rozumiem, że jest to sztuczny progesteron, który ma pomóc w potencjalnym zagnieżdżeniu zarodka jeśli do zapłodnienia dojdzie i bierze się go przez 14 dni po owulacji i żeby go odstawić to trzeba zrobić betę z krwi i jeśli wynik będzie ujemny to odstawiamy a jeśli dodatni to cały czas bierzemy tak? No i to są tabletki dopochwowe tak?
Tutaj już wszyscy chyba wszystko napisali, ja dodam, bo chyba nie było, że luteina wychodzi w badaniu proga, jakbyś sobie robiła, a duphaston nie wychodzi. :)
Czy mnie coś ominelo??? Postraszyłas macice klinika leczenia niepłodności i bum ciąża? No ale czad!
Dokładnie tak! Jajniki się przestraszyły 😂 dziękuję! ♥️

Cześć:)
Bedzie ktoś kto testuje miedzy 5 a 10 lipca?
Mam teraz dni płodne i mniej więcej w tym czasie bede wyczekiwać dwoch kresek. Moze nie bede w tym osamotniona 😜
Dakcie znac, bedzie razniej 😉
Milego dnia dla Was wszystkich!

Blanny gratulacje, spokojnej ciąży życzę:*
Gryfin, czekasz na okres mowisz, a jest szansa ze sie nie doczekasz?

Cześć:)
Bedzie ktoś kto testuje miedzy 5 a 10 lipca?
Mam teraz dni płodne i mniej więcej w tym czasie bede wyczekiwać dwoch kresek. Moze nie bede w tym osamotniona 😜
Dakcie znac, bedzie razniej 😉
Milego dnia dla Was wszystkich!

Blanny gratulacje, spokojnej ciąży życzę:*
Gryfin, czekasz na okres mowisz, a jest szansa ze sie nie doczekasz?
Marne szanse raczej, test robiony o czułości 10mlU z porannego moczu 14dpo był negatywny 🤷🏻‍♀️

reklama
Screenshot_20210624_133418.jpg

Ja przepraszam bardzo, to tego płynu tam nie powinno być? 😳 A ja zawsze mam napisane na dokumencie po owulacji "śladowe ilości płynu w zatoce Douglasa" Też tak macie?

Do góry