reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć:)
Bedzie ktoś kto testuje miedzy 5 a 10 lipca?
Mam teraz dni płodne i mniej więcej w tym czasie bede wyczekiwać dwoch kresek. Moze nie bede w tym osamotniona 😜
Dakcie znac, bedzie razniej 😉
Milego dnia dla Was wszystkich!

Blanny gratulacje, spokojnej ciąży życzę:*
Gryfin, czekasz na okres mowisz, a jest szansa ze sie nie doczekasz?
Ja 5 lipca planowo powinnam dostać 🐵
Żeby jej nie było, żeby jej nie było... 🙂

reklama
Dziewczyny a może Wy mi jakoś doradzicie: jeśli nie chodzę do kliniki leczenia niepłodności, a z moim mężem leczymy się u niezależnego androloga i ginekologa, to jak podejść do tematu drożności? Jak to samemu ogarnać? Gdzie się zgłosić? Czy powiedzieć ginekologowi o "chęci" podejścia do takiego badania?
Ja tez sie leczę u niezależnego ginekologa i sam mi wystawił skierowanie na badanie drożności :) Takze nie powinno byc problemu.
Mam teraz dni płodne i mniej więcej w tym czasie bede wyczekiwać dwoch kresek. Moze nie bede w tym osamotniona 😜

mi przypada termin @ na 2 lipca wiec jesli nie przyjdzie to ok 3-4 bede testować :)
A też tak macie? Jest to częsta przypadłość? Czy ja jestem znowu jakimś ewenementem 🙄
Ja miewam ale nie zawsze ;)

przykro mi, że usłyszałaś takie słowa. Chciałabym Ci napisać, że nie wolno Ci uwierzyć, że jesteś jednym z cięższych przypadków! odrzuć te słowa od siebie, bo nie wolno tak Ci nawet tak myśleć!
Po tylu różnych historiach, które tutaj wyczytałam mocno wierzę, że nie ma rzeczy niemożliwych. Wracają tu kobiety, które same nie wierzyły, że to się kiedyś wydarzy.
ściskam Cię i trzymam za Ciebie mocno kciuki

Bardzo dziękuje za te słowa 🥰 może to źle zabrzmiało, ale lekarzowi chodziło o to, ze po prostu bardzo dobrze, że się już zdecydowałam, bo jestem „ciężkim przypadkiem” w kontekście wyników badań, schorzeń i tak dalej, ale powiedział też, że ciąża na pewno będzie i zrobi wszystko, żeby tak było jak najszybciej ogólnie to jest najmilszy, najbardziej pomocny i zaangażowany lekarz u jakiegokolwiek byłam i o jakim słyszałam 😊 to nie było w kontekście, że nic ze mnie nie będzie

Wiadomo, ze pojawiają się takie myśli, ale jesteś pełnowartościową kobietą jak każda z nas, która do tego jest zajebiście silna mierząc się z takim problemem, który spotkał Cię niezależnie od Ciebie. Trzymaj się!
Tak, najgorszy dla mnie 1wszy dzień cyklu. Od 01.07 urlop także mózg głowa wyłączona dziewczyny (obiecuje)
Btw sądzicie, ze skoro od tamtego miesiąca biorę letrox to coś może mieć wpływ na owulacje przesunięcie itd?

reklama

6 lipca 😉

Do góry