reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hahaha znam to dobrze 😂 u mnie dzisiaj 10 dni po i pewnie jakby nie to ze w nocy poszłam sikać to pewnie nic by mnie nie powstrzymało przed przetestowaniem 😂 mam nadzieje ze jutro się powstrzymam
Hahah, no to jest właśnie mój sposób na powstrzymanie się od robienia testów przed @ - rano zanim jeszcze dobrze pomyślę idę na siku i potem sobie już mówię, że to bez sensu robić test w ciągu dnia, skoro nie będzie z porannego moczu 😁😁

reklama
Hahah, no to jest właśnie mój sposób na powstrzymanie się od robienia testów przed @ - rano zanim jeszcze dobrze pomyślę idę na siku i potem sobie już mówię, że to bez sensu robić test w ciągu dnia, skoro nie będzie z porannego moczu 😁😁
Mam to samo, albo jak się budze o jakiejś 5 to nawet nie chce mi się tego tetsu robić, a potem to już be sensu :D

Na mnie tez to działa 😂 najgorzej jest jak chce jednak rano przetestować a budzę się nad ranem na siku i mam dylemat co robić 😂😂😂

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 U mnie jest w miarę ciepło, wieje przyjemny wiaterek od lasku, z mężem mamy dzisiaj wolne, dopiero wstaliśmy i zaraz sobie zjemy śniadanie na balkonie 😁 Jak się czujecie? Ktoś dziś testuje? U mnie 26dc i cieszę się bardzo, że PMS jeszcze mnie nie dopadł

U mnie 25dc :) I jest przerwa w PMS 😅 To znaczy ja miałam różne wkurzające dolegliwości już od tygodnia, a dzisiaj jakiś spokój (tylko lekkie kłucie od czasu do czasu). No ale brzuch to mam jak balon, aż mi wstyd wyjść w bardziej przylegającej sukience, bo zaraz się posypią głupie komentarze 😑
A jedziemy dzisiaj do teściowej na urodziny i mojemu już zapowiedziałam, że od progu ma wołać coś alkoholowego, żebym ja miała dobrą wymówkę i mogła odmówić drineczka (ktoś w końcu musi prowadzić w drodze powrotnej 😛)

Moj mąż się budzi razem ze mną i jak wie ze planowałam testowanie to się pyta taki pół przytomny „to już testujemy”? 😂😂😂
moj sie mnie pytal w poniedziałek a może kupie test i zrobimy ?🤣 a To by było 6 dni po owu i mowie ze za wnet . A on mowi ja juz czuje ze tam jest w brzuszku mala fasoleczka 🤣

moj sie mnie pytal w poniedziałek a może kupie test i zrobimy ?🤣 a To by było 6 dni po owu i mowie ze za wnet . A on mowi ja juz czuje ze tam jest w brzuszku mala fasoleczka 🤣
Bozeee to jest najgorsze. Mój pare dni po owu to już widzi rosnący brzuch, apetyt i wszystkie inne objawy ciąży 😂 już nawet unikam tego tematu ale on ma zwykle ochotę na „poważne” rozmowy bo tez chce wszystko wiedzieć 😅

reklama
Do góry