Hahah, no to jest właśnie mój sposób na powstrzymanie się od robienia testów przed @ - rano zanim jeszcze dobrze pomyślę idę na siku i potem sobie już mówię, że to bez sensu robić test w ciągu dnia, skoro nie będzie z porannego moczuHahaha znam to dobrze u mnie dzisiaj 10 dni po i pewnie jakby nie to ze w nocy poszłam sikać to pewnie nic by mnie nie powstrzymało przed przetestowaniem mam nadzieje ze jutro się powstrzymam
reklama
L
Ladycarooo
Gość
Mam to samo, albo jak się budze o jakiejś 5 to nawet nie chce mi się tego tetsu robić, a potem to już be sensuHahah, no to jest właśnie mój sposób na powstrzymanie się od robienia testów przed @ - rano zanim jeszcze dobrze pomyślę idę na siku i potem sobie już mówię, że to bez sensu robić test w ciągu dnia, skoro nie będzie z porannego moczu
paula.
Fanka BB :)
Na mnie tez to działa najgorzej jest jak chce jednak rano przetestować a budzę się nad ranem na siku i mam dylemat co robićHahah, no to jest właśnie mój sposób na powstrzymanie się od robienia testów przed @ - rano zanim jeszcze dobrze pomyślę idę na siku i potem sobie już mówię, że to bez sensu robić test w ciągu dnia, skoro nie będzie z porannego moczu
Angiee
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was U mnie jest w miarę ciepło, wieje przyjemny wiaterek od lasku, z mężem mamy dzisiaj wolne, dopiero wstaliśmy i zaraz sobie zjemy śniadanie na balkonie Jak się czujecie? Ktoś dziś testuje? U mnie 26dc i cieszę się bardzo, że PMS jeszcze mnie nie dopadł
U mnie 25dc I jest przerwa w PMS To znaczy ja miałam różne wkurzające dolegliwości już od tygodnia, a dzisiaj jakiś spokój (tylko lekkie kłucie od czasu do czasu). No ale brzuch to mam jak balon, aż mi wstyd wyjść w bardziej przylegającej sukience, bo zaraz się posypią głupie komentarze
A jedziemy dzisiaj do teściowej na urodziny i mojemu już zapowiedziałam, że od progu ma wołać coś alkoholowego, żebym ja miała dobrą wymówkę i mogła odmówić drineczka (ktoś w końcu musi prowadzić w drodze powrotnej )
paula.
Moj mąż się budzi razem ze mną i jak wie ze planowałam testowanie to się pyta taki pół przytomny „to już testujemy”?Mam to samo, albo jak się budze o jakiejś 5 to nawet nie chce mi się tego tetsu robić, a potem to już be sensu
kuleczka.30
słodkie to jest!Moj mąż się budzi razem ze mną i jak wie ze planowałam testowanie to się pyta taki pół przytomny „to już testujemy”?
L
Ladycarooo
Gość
Kochany!!Moj mąż się budzi razem ze mną i jak wie ze planowałam testowanie to się pyta taki pół przytomny „to już testujemy”?
Ja mojemu nawet nie mówię, że testuję, a negatywy zawijam w papier, zeby nie zauważył w koszu...Nie chcę go dobijać, bo widzę, ze z każdym miesiącem coraz smutniej mu jest
moj sie mnie pytal w poniedziałek a może kupie test i zrobimy ? a To by było 6 dni po owu i mowie ze za wnet . A on mowi ja juz czuje ze tam jest w brzuszku mala fasoleczkaMoj mąż się budzi razem ze mną i jak wie ze planowałam testowanie to się pyta taki pół przytomny „to już testujemy”?
paula.
Bozeee to jest najgorsze. Mój pare dni po owu to już widzi rosnący brzuch, apetyt i wszystkie inne objawy ciąży już nawet unikam tego tematu ale on ma zwykle ochotę na „poważne” rozmowy bo tez chce wszystko wiedziećmoj sie mnie pytal w poniedziałek a może kupie test i zrobimy ? a To by było 6 dni po owu i mowie ze za wnet . A on mowi ja juz czuje ze tam jest w brzuszku mala fasoleczka
reklama
X
XxAniaa
Gość
Mi termin testowania wypada w koncowce urlopu wiec będziemy tyci obydwoje spięcimoj sie mnie pytal w poniedziałek a może kupie test i zrobimy ? a To by było 6 dni po owu i mowie ze za wnet . A on mowi ja juz czuje ze tam jest w brzuszku mala fasoleczka
Podziel się: