reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
To są chyba z Rossmana te testy i ja też je mam i mi to na prawdę sporo ciemniejsza ta testowa wychodzi jak jest pozytyw. Nie jest może idealnie gruba ale kolor jest taki intensywny więc u ciebie wg mnie to jeszcze nie pełny pozytyw.
Może być też już po piku LH, bo to jest pierwszy test owu, a mam już 23dc. Z ciekawości zobaczę jaka kreska będzie dzisiaj.

Bylam na kontroli, mam 3 pęcherzyki 20mm, 18mm i 18mm lekarz zdecydował, ze nie robimy zastrzyku, tylko liczymy na nature ze jeden peknie, bo uwaza ze to troche duzo i moze byc zagrożenie zbyt duze dla ew ciazy gdyby podal zastrzyk.

Bylam na kontroli, mam 3 pęcherzyki 20mm, 18mm i 18mm lekarz zdecydował, ze nie robimy zastrzyku, tylko liczymy na nature ze jeden peknie, bo uwaza ze to troche duzo i moze byc zagrożenie zbyt duze dla ew ciazy gdyby podal zastrzyk.
A powiedzial jakie zagrożenie? Jestem ciekawa 🤔 czy sam zastrzyk jest jakims zagrożeniem ?

Może być też już po piku LH, bo to jest pierwszy test owu, a mam już 23dc. Z ciekawości zobaczę jaka kreska będzie dzisiaj.
Bo ja też właśnie w tym miesiącu zrobiłam kilka testów i wczoraj np miałam na tym rossmanowskim taki ciemny pasek testowy a dzisiaj już zbladł więc też jest już po piku więc może masz rację :)

reklama
Do góry