myśmy ostatnio byli w niedziele na obiedzie a mój mowi zjedz duzo zeby bąbelek mial duzo jedzeniaU nas jest zupełnie na odwrót jak zaszłam w ciąże w lutym to gadał już do brzucha i biegał w około jakbym śmiertelnie chora była
reklama
Może być też już po piku LH, bo to jest pierwszy test owu, a mam już 23dc. Z ciekawości zobaczę jaka kreska będzie dzisiaj.To są chyba z Rossmana te testy i ja też je mam i mi to na prawdę sporo ciemniejsza ta testowa wychodzi jak jest pozytyw. Nie jest może idealnie gruba ale kolor jest taki intensywny więc u ciebie wg mnie to jeszcze nie pełny pozytyw.
X
XxAniaa
Gość
Dziekuje i tego zycze kazdej tutajtrzymam kciuki❤
X
XxAniaa
Gość
Bylam na kontroli, mam 3 pęcherzyki 20mm, 18mm i 18mm lekarz zdecydował, ze nie robimy zastrzyku, tylko liczymy na nature ze jeden peknie, bo uwaza ze to troche duzo i moze byc zagrożenie zbyt duze dla ew ciazy gdyby podal zastrzyk.
Gryfin
Fanka BB :)
W sensie ryzyko trojaczków tak?Bylam na kontroli, mam 3 pęcherzyki 20mm, 18mm i 18mm lekarz zdecydował, ze nie robimy zastrzyku, tylko liczymy na nature ze jeden peknie, bo uwaza ze to troche duzo i moze byc zagrożenie zbyt duze dla ew ciazy gdyby podal zastrzyk.
K
Kropka.88
Gość
A powiedzial jakie zagrożenie? Jestem ciekawa czy sam zastrzyk jest jakims zagrożeniem ?Bylam na kontroli, mam 3 pęcherzyki 20mm, 18mm i 18mm lekarz zdecydował, ze nie robimy zastrzyku, tylko liczymy na nature ze jeden peknie, bo uwaza ze to troche duzo i moze byc zagrożenie zbyt duze dla ew ciazy gdyby podal zastrzyk.
blanny
Fanka BB :)
Chodzi o ciążę wielopłodową. Lekarze nie podają zastrzyku, jeśli jest więcej niż 1/2 dominujące pęcherzyki. Bo taka ciąża byłaby bardzo dużego ryzyka.A powiedzial jakie zagrożenie? Jestem ciekawa czy sam zastrzyk jest jakims zagrożeniem ?
Bo ja też właśnie w tym miesiącu zrobiłam kilka testów i wczoraj np miałam na tym rossmanowskim taki ciemny pasek testowy a dzisiaj już zbladł więc też jest już po piku więc może masz racjęMoże być też już po piku LH, bo to jest pierwszy test owu, a mam już 23dc. Z ciekawości zobaczę jaka kreska będzie dzisiaj.
K
Kropka.88
Gość
Właśnie tez tak mysle, ale myslalam ze chodzi o cos wiecej. DziekiW sensie ryzyko trojaczków tak?
reklama
X
XxAniaa
Gość
TakW sensie ryzyko trojaczków tak?
Podziel się: