reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej, cały dzień nie wiedziałam za co się łapać, tyle tego było.. ale podczytywałam Was :)
Mnie i mężowi już całkiem odwaliło ;) .. cieszymy się sobą gdzie, jak i kiedy tylko możemy :O jesteśmy ze sobą 19 lat, 13 po ślubie a teraz jak nastolatki xD
W każdym razie polecam, idealnie odciąga od natrętnych i ciężkich myśli :)

Miłej nocki,

O to cudownie ze sie dobrze czujesz 😊 I 3mam ogromnie kciuki żeby teraz wreszcie się udało. A u mnie 28dc, ale że owulacje miałam dopiero 19dc to testowanie dopiero w przyszłym tyg 😉 A dokładnie w dzień ojca 😅
O cholerka😉 w dzień matki posypały się na forum pozytywne testy. Oby i w dzień ojca się posypały. W tym Ty 😊 to by był najlepszy prezent forever 😍

@angeliskax @coca zazwyczaj miałam cykle 29 dniowe ale po tym jak w maju po owu dostałam plamienia ktore trwały 10 dni to teraz nie wiem jak to będzie wyglądało 😕 no i brałam duphaston przez 10 dni w maju więc teraz ciężko będzie określić

Miałam się nie nakręcać. I na początku przyjęłam to na chłodno ale to jest silniejsze. Poniedziałek wtorek powinna być @(oby nie) . Także jeszcze w sumie czas. Wyszło by tak szybko?
Ja bym poszla na bete i zrobila przyrost, ladna kreska mysle, ze mozna gratulowac. 😉 bez sensu wydatkowac sie w testy, lepiej sprawdzic przyrost

Nie jestes sama! 🙌🏼 Mi tez przechodza przez glowe takie same mysli , zdarza sie to raz na jakis czas, szczegolnie jak przychodzi @ 😏
U mnie znowu nachodzą myśli, bo ja już mam prawie 4 letnie dziecko, że nie poradzę sobie z drugim, że jak będą chorować to oboje na raz itd :D takie dopadają mnie lęki bo czasami z jednym jest ciężko

reklama
Do góry