Dzięki bardzoJeśli pozytywny test ciążowy był 5.06 to owu mogła być 6.06 więc dziś jest 11dpo i jak najbardziej to możliwe, że już jest druga kreseczka na teście [emoji3590][emoji7][emoji110]
Trzymam kciuki za wspaniałą bete!
reklama
Maggie35
Zaciekawiona BB
Hej, cały dzień nie wiedziałam za co się łapać, tyle tego było.. ale podczytywałam Was
Mnie i mężowi już całkiem odwaliło .. cieszymy się sobą gdzie, jak i kiedy tylko możemy :O jesteśmy ze sobą 19 lat, 13 po ślubie a teraz jak nastolatki xD
W każdym razie polecam, idealnie odciąga od natrętnych i ciężkich myśli
Miłej nocki,
Mnie i mężowi już całkiem odwaliło .. cieszymy się sobą gdzie, jak i kiedy tylko możemy :O jesteśmy ze sobą 19 lat, 13 po ślubie a teraz jak nastolatki xD
W każdym razie polecam, idealnie odciąga od natrętnych i ciężkich myśli
Miłej nocki,
porzeczka97
Fanka BB :)
O cholerka w dzień matki posypały się na forum pozytywne testy. Oby i w dzień ojca się posypały. W tym Ty to by był najlepszy prezent foreverO to cudownie ze sie dobrze czujesz I 3mam ogromnie kciuki żeby teraz wreszcie się udało. A u mnie 28dc, ale że owulacje miałam dopiero 19dc to testowanie dopiero w przyszłym tyg A dokładnie w dzień ojca
K
Kropka.88
Gość
No na tym to widac ladnieDziewczyny ja jestem chyba jakaś nienormalna. Zrobiłam jeszcze babyboom. Zobacz załącznik 1284422
Powtórz sobie za 2dni z porannego moczu albo pójdź na betę. Trzymam kciuki
ja tez mam miec @ wtorek a środaMiałam się nie nakręcać. I na początku przyjęłam to na chłodno ale to jest silniejsze. Poniedziałek wtorek powinna być @(oby nie) . Także jeszcze w sumie czas. Wyszło by tak szybko?
u mnie @ wtorek a środa. I mysle kiedy testowaćJestem w podobnej sytuacji, tzn też poniedziałek-wtorek powinna być @. Planuję testować w niedzielę, ale nie wiem, czy wytrzymam
A wiesz kiedy miałaś owulację?
LaraKroft
@angeliskax @coca zazwyczaj miałam cykle 29 dniowe ale po tym jak w maju po owu dostałam plamienia ktore trwały 10 dni to teraz nie wiem jak to będzie wyglądało no i brałam duphaston przez 10 dni w maju więc teraz ciężko będzie określić
X
XxAniaa
Gość
Ja bym poszla na bete i zrobila przyrost, ladna kreska mysle, ze mozna gratulowac. bez sensu wydatkowac sie w testy, lepiej sprawdzic przyrostMiałam się nie nakręcać. I na początku przyjęłam to na chłodno ale to jest silniejsze. Poniedziałek wtorek powinna być @(oby nie) . Także jeszcze w sumie czas. Wyszło by tak szybko?
U mnie znowu nachodzą myśli, bo ja już mam prawie 4 letnie dziecko, że nie poradzę sobie z drugim, że jak będą chorować to oboje na raz itd takie dopadają mnie lęki bo czasami z jednym jest ciężkoNie jestes sama! Mi tez przechodza przez glowe takie same mysli , zdarza sie to raz na jakis czas, szczegolnie jak przychodzi @
reklama
kuleczka.30
ale super się czyta takie wiadomości, po cichutku gratuluję!wnioskuję, że jesteś jakieś 11dpo?Miałam się nie nakręcać. I na początku przyjęłam to na chłodno ale to jest silniejsze. Poniedziałek wtorek powinna być @(oby nie) . Także jeszcze w sumie czas. Wyszło by tak szybko?
Podziel się: