reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

O cholerka😉 w dzień matki posypały się na forum pozytywne testy. Oby i w dzień ojca się posypały. W tym Ty 😊 to by był najlepszy prezent forever 😍
To prawda, ale wiesz nie nastawiam się 😉 ostatnio ciężko mi sobie wyobrazić ze w ogole kiedykolwiek się uda, więc kompletnie nie myślę o tym, że a może jednak. Co ma być to będzie 😉

reklama
U mnie znowu nachodzą myśli, bo ja już mam prawie 4 letnie dziecko, że nie poradzę sobie z drugim, że jak będą chorować to oboje na raz itd :D takie dopadają mnie lęki bo czasami z jednym jest ciężko
Kazda z nas ma czasem gorszy dzien i takie mysli. Ale działamy, nie poddajemy sie 😉
Ja dzisiaj tylko 4 godzinki w pracy i od 13 juz wolny weekendy :) pogoda to jakis kosmos, u Was tez takie upały? 😧
Milego dnia dziewczyny 🌷

Cześć, u mnie nie inaczej, gorąc, aż niemal sauna :O do tego od wczoraj posuwasz mnie prawy jajnik..
Do tego nie mogę się opędzić od męża xD Dziś najchętniej bym przekimała cały dzień :O normalnie oczy same mi się zamykają, a pracy od zaciukania..

Wszystkim życzę miłego dnia, pamiętajcie o chłodzeniu i piciu dużej ilości wody :*

reklama
U mnie tez gorąco na maksa.. do pracy na 14 to posiedze w chłodnym..
Jutro robie grilla urodzinowego i cos czuje ze bedzie mega upal :/

Do góry