Gryfin
Fanka BB :)
To o wiele za mało moim zdaniem, żeby badanie było wiarygodneFakt mój błąd... 4 tys
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To o wiele za mało moim zdaniem, żeby badanie było wiarygodneFakt mój błąd... 4 tys
Byłam dzisiaj u lekarza, powiedział żeby się szczepić, ale czytałam zalecenia to owszem szczepić ale w drugim trymestrze. Jestem w piątym tygodniu ciąży i nie wiem co robićTeraz tego chyba nie znajdę, ale jak masz fejsa to przejrzyj sobie grupę fundacji "Szczepienia - rozwiewamy wątpliwości". Tam zazwyczaj podają źródła. Wiele badań pewnie jest jeszcze prowadzonych, lub wyniki nie są jeszcze opublikowane, no ale stwierdzenie, że nie ma badań na tej grupie nie jest prawdą.
Byłam dzisiaj u lekarza, powiedział żeby się szczepić, ale czytałam zalecenia to owszem szczepić ale w drugim trymestrze. Jestem w piątym tygodniu ciąży i nie wiem co robić
Nie wiem jakie jest pytanie, ale na zdjęciu masz podane wymiary macicy oraz grubość endometrium.Hej dziewczyny pisze z zapytaniem . 10 czerwca miałam USG jednak lekarz nie wyjaśnił wyniku tylko dał mi zdjęcie bez opisu. Jesli możecie pomóc to proszę bo nie wiem co myśleć . Po poronieniu w październiku dostałam Dupasthon dopiero teraz .
Te wyniki są ok. Masz więcej danych? Morfologia?Hej, zerkniecie? Niestety nie mam pojęcia jak interpretować męskie wyniki jest Ok?Zobacz załącznik 1284350
Właśnie chciałam zapytać czy grubość endometrium po owulacji jest ok ? I nawet nie do końca wiem który wymiar to właśnie grubość endometrium . Nie znam się na tych odczytachNie wiem jakie jest pytanie, ale na zdjęciu masz podane wymiary macicy oraz grubość endometrium.
No właśnie nie, tylko tyleTe wyniki są ok. Masz więcej danych? Morfologia?
Endometrium masz 5,5 mm. Jeśli lekarz potwierdził, że jesteś po owulacji, to jest ono dość cienkie jak na tę fazę cyklu.Właśnie chciałam zapytać czy grubość endometrium po owulacji jest ok ? I nawet nie do końca wiem który wymiar to właśnie grubość endometrium . Nie znam się na tych odczytach
Właśnie chciałam zapytać czy grubość endometrium po owulacji jest ok ? I nawet nie do końca wiem który wymiar to właśnie grubość endometrium . Nie znam się na tych odczytach