coca
Fanka BB :)
Czyli albo owulacja była późnej albo w tym miesiącu wgl nie było ?
Tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli albo owulacja była późnej albo w tym miesiącu wgl nie było ?
Dzięki za pomoc dziewczyny
To są badania z tego darmowego cyklu finansowanego przez Bociana, nie sądziłam, ze będą takie skromne. Teraz to już będzie mi chłopa ciężko namówić na kolejne, to już trzecie badania (usg, wizyta u andro badanie palpacyjne, badanie nasienia) ktore wychodzą ok, pomyśli, ze na głowę upadłam z tymi badaniami narazie dam mu spokój, jak nie zatrybie 3mce to będę mu głowę suszyć żeby zrobił te rozszerzone dziękuje za pomocNo to z tych badań można wyczytać tyle, że ilość plemników jest ok i że się poruszają. Warto by było zrobić szersze badanie, żeby sprawdzić, czy plemniki mają prawidłową budowę, sprawdzić aglutynację, lepkość itp.
Jesteście nieocenioneCo miesiąc jest dokładnie tak samo, stresujesz się i załamujesz, ale dalej testujesz od 6 dnia po owulacji albo szybciej.
Po co Ci tyle stresu?
A nawet jak masz potrzebę testować szybko to po co tak przeżywasz białe testy skoro doskonale wiesz, że za 4 dni już mogą tam być 2 kreski i test zrobiony tak wcześnie nie wyklucza ciąży...
Ach, niektóre placówki faktycznie niestety oferowały takie okrojone badanieTo są badania z tego darmowego cyklu finansowanego przez Bociana, nie sądziłam, ze będą takie skromne. Teraz to już będzie mi chłopa ciężko namówić na kolejne, to już trzecie badania (usg, wizyta u andro badanie palpacyjne, badanie nasienia) ktore wychodzą ok, pomyśli, ze na głowę upadłam z tymi badaniami narazie dam mu spokój, jak nie zatrybie 3mce to będę mu głowę suszyć żeby zrobił te rozszerzone dziękuje za pomoc
Szkoda, że u Was takie okrojone badanie Też robiłam z tej darmowej akcji Tata najważniejsze słowo dla mężczyzny, ale w Vitrolife i miał mój też morfologię. I te podstawowe, co Twój miał, mój miał geniaaaaaalne wyniki. A właśnie morfologia - dupa. Także szkoda, że morfo nie mieliście, bo to jest mega istotne... Wstawiam fotkę mojego wyniku, sama zobacz.Hej, zerkniecie? Niestety nie mam pojęcia jak interpretować męskie wyniki jest Ok?Zobacz załącznik 1284350
Hej, zerkniecie? Niestety nie mam pojęcia jak interpretować męskie wyniki [emoji2955] jest Ok?Zobacz załącznik 1284350
U nas tak samo. Ilość super, bo 224mln plemników a morfologia do bani. Gdybyśmy robili bez morfologii dziwiłabym się dlaczego się nie udaje przy takich super wynikach no i właśnie w morfologii znaleźliśmy przyczynę...Szkoda, że u Was takie okrojone badanie Też robiłam z tej darmowej akcji Tata najważniejsze słowo dla mężczyzny, ale w Vitrolife i miał mój też morfologię. I te podstawowe, co Twój miał, mój miał geniaaaaaalne wyniki. A właśnie morfologia - dupa. Także szkoda, że morfo nie mieliście, bo to jest mega istotne... Wstawiam fotkę mojego wyniku, sama zobacz.
Zobacz załącznik 1284383
Nie mogę dodać zdjęcia ale widać na żywo i na zdjęciu również ale jakiś błądHejka, jejku sama nie wiem co o tym myśleć. Przed chwilą zrobiłam test... Czy testy ciążowe z horienmedical dają fałszywe kreski? Owulacja około 12 dni temu. Hehe... Zauważyłam że z testami owulacyjnymi mam ciążowe i zrobiłam tak po prostu..
Bez zdjecia ciezko powiedziecNie mogę dodać zdjęcia ale widać na żywo i na zdjęciu również ale jakiś błąd