L
Ladycarooo
Gość
Tak samo jak kobiety mówią, ze "czuły, ze w tym cyklu się udało". Ja też miałam tak, ze czułam. A tu dupa Pewnie jakby mi się udało, to tez bym chodziła i mówiła, ze "czuję, ze się udało"..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak samo jak kobiety mówią, ze "czuły, ze w tym cyklu się udało". Ja też miałam tak, ze czułam. A tu dupa Pewnie jakby mi się udało, to tez bym chodziła i mówiła, ze "czuję, ze się udało"..
Ja kiedyś czytałam o dziewczynie, która mówiła że jej mąż penisem wyczuł, że zaszła w ciążęTak samo jak kobiety mówią, ze "czuły, ze w tym cyklu się udało". Ja też miałam tak, ze czułam. A tu dupa Pewnie jakby mi się udało, to tez bym chodziła i mówiła, ze "czuję, ze się udało"..
Ja kiedyś czytałam o dziewczynie, która mówiła że jej mąż penisem wyczuł, że zaszła w ciążę [emoji23]
Oplułam monitor, dzięki xDSkoro był tu też taki mąż co miał plemniki z zębami bo dziewczyna czuła jak plemnik się wgryza w jajeczko to może i penis z szóstym zmysłem był [emoji23]
Mysle, ze dyskusja na ten temat jest bez sensu. Rozumiem co wy chcecie mi przekazać, ale ja to napisalam juz wcześniej. Zreszta, powinnas wrocic do tego co pisalam wcześniej, tam wszystko wyjasnilam. Nie widze powodu powtarzac sie, skoro tak zrozumialas moj post to i ok, moze ktos go zrozumiał tak jak chcialam przekazac.Wiesz co, to nie jest kwestia racji, a biologii i fizjologii człowieka. I nie piszę tego złośliwie. Po prostu czytają to też inne kobiety, które potem panikują, że nie nie udało bo mają inny pms niż w ubiegłym miesiącu.
Oooo oooo to niewiarygodna umiejętnośćJa kiedyś czytałam o dziewczynie, która mówiła że jej mąż penisem wyczuł, że zaszła w ciążę
Racja [emoji274] ja mam wrażenie, że każdy moj cykl jest inny i w każdym są inne objawy [emoji23]
Tak, to prawda. Niestety dalej nie są w normie, ale walczymy dalej. Narazie koncentracja 11mln na ml, a morfo 2%. Reszta narazie w normie. Kolejne badanie dopiero pod koniec sierpnia.
Przykro mi z powodu Twoich strat
Ja nigdy w ciąży nie byłam. Przynajmniej o tym nie wiem.