reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Robie update mojej sytuacji testowalam 10 dpo i 11 dpo blade kreski dzis 12 dpo testy negatywne z pierwszego moczu. Może testy wadliwe może chemiczna... nie wiem. Czekam na okres i działam dalej ;)
Wstawiałaś zdjęcie 10 dpo? Nie jestem pewna czy to byłaś Ty, ale kojarzę jedno zdjęcie z baaaaaaaardzo bladymi kreskami ale na moje oko raczej fabrycznymi. Robiłaś 11dpo test tej samej firmy?

reklama
Dziewczyny mam pytanie, niestety zagapiłam się i zabrałam z półki nie tą wit D3 co chciałam 🤦🏻‍♀️ Czy ta też jest spoko i mogę ją brać, mimo że jest dedykowana dla kobiet 50+?
pol_pm_D-Vitum-forte-Osteo-witamina-K-i-D-wapn-60-tabletek-40_1.jpg
Screenshot_20210616_095435.jpg

Z endokrynologiem konsultowalaś? Ja na początku miałam 2,6 i od razu wprowadzony Euthyrox. Dawka zwiekszona jak okazało się, że TSH za mało spada. Podobno wszystko zależy od organizmu, bo kobiety z TSH nawet 4 zachodzą w ciążę, ale optymalne jest ok. 1,5
Konsultowałam z ginekologiem- endokrynologiem. Stwierdził że skoro teraz jest 2.2 to jest ok

Dziewczyny, że to ze ja mam grupę krwi 0Rh+ a mój mąż 0Rh- może powodować jakieś problemy z zajściem w ciążę?

Nie to nie ma nic wspólnego, jakbyś Ty miała -, a parter + to mógłby być konflikt serologiczny ja jestem takim przypadkiem[emoji28], ale to i tak nie ma nic wspólnego z samym zajściem w ciąże po prostu trzeba brać zastrzyki w ciąży[emoji4]

reklama
Dziewczyny myślicie, że 3 dni przed @mozna zrobic test ? .. bo nie wiem czy w sobote pic na swoich urodzinach. A napewno rodzina bedzie się pytac dlaczego nie chce pic piwa bo wiedza ,ze lubie piwo .. 🙊
Jeśli masz fazę lutealną 16-dniową to można i test będzie już wiarygodny. Jeśli 10-dniową to nie ma sensu.

Do góry