Wstawiałaś zdjęcie 10 dpo? Nie jestem pewna czy to byłaś Ty, ale kojarzę jedno zdjęcie z baaaaaaaardzo bladymi kreskami ale na moje oko raczej fabrycznymi. Robiłaś 11dpo test tej samej firmy?Robie update mojej sytuacji testowalam 10 dpo i 11 dpo blade kreski dzis 12 dpo testy negatywne z pierwszego moczu. Może testy wadliwe może chemiczna... nie wiem. Czekam na okres i działam dalej
reklama
patpat95
Fanka BB :)
Konsultowałam z ginekologiem- endokrynologiem. Stwierdził że skoro teraz jest 2.2 to jest okZ endokrynologiem konsultowalaś? Ja na początku miałam 2,6 i od razu wprowadzony Euthyrox. Dawka zwiekszona jak okazało się, że TSH za mało spada. Podobno wszystko zależy od organizmu, bo kobiety z TSH nawet 4 zachodzą w ciążę, ale optymalne jest ok. 1,5
NattNatt
Dziewczyny, że to ze ja mam grupę krwi 0Rh+ a mój mąż 0Rh- może powodować jakieś problemy z zajściem w ciążę?
Nie to nie ma nic wspólnego, jakbyś Ty miała -, a parter + to mógłby być konflikt serologiczny ja jestem takim przypadkiem[emoji28], ale to i tak nie ma nic wspólnego z samym zajściem w ciąże po prostu trzeba brać zastrzyki w ciąży[emoji4]
Uni_Cat
Dziewczyny mam pytanie, niestety zagapiłam się i zabrałam z półki nie tą wit D3 co chciałam Czy ta też jest spoko i mogę ją brać, mimo że jest dedykowana dla kobiet 50+? Zobacz załącznik 1283400Zobacz załącznik 1283401
Mnie się zawsze wydawało, że to tylko chwyt marketingowy i jeśli skład jest ok, to ja bym brała
Gryfin
Też tak właśnie myślę, bo skład różni się tylko dodanym wapniem ale wolę się upewnićMnie się zawsze wydawało, że to tylko chwyt marketingowy i jeśli skład jest ok, to ja bym brała
Uni_Cat
Też tak właśnie myślę, bo skład różni się tylko dodanym wapniem ale wolę się upewnić
Stąd właśnie pewnie ten dopisek Osteo i że jest dla starszych osób, bo u nich występuje łamliwość kości. Jeśli więc w sumie wapń też Ci się przyda, to ja bym brała
Qruszon
Zrob , możesz z krwi Beta hcg, będziesz pewniejszaDziewczyny myślicie, że 3 dni przed @mozna zrobic test ? .. bo nie wiem czy w sobote pic na swoich urodzinach. A napewno rodzina bedzie się pytac dlaczego nie chce pic piwa bo wiedza ,ze lubie piwo ..
reklama
Jeśli masz fazę lutealną 16-dniową to można i test będzie już wiarygodny. Jeśli 10-dniową to nie ma sensu.Dziewczyny myślicie, że 3 dni przed @mozna zrobic test ? .. bo nie wiem czy w sobote pic na swoich urodzinach. A napewno rodzina bedzie się pytac dlaczego nie chce pic piwa bo wiedza ,ze lubie piwo ..
Podziel się: