reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej, dziewczyny dopadl mnie straszny ból kręgosłupa. Czy mogę wziąść ibuprom, który jest przeciwzapalny i nasmarowac się maścią? Jestem tydzień po owulacji.

reklama
Ja chyba zatestuje 23.06 :D owu według moich obserwacji była 10 lub 11.06. Trochę szybko będę testować, ale to tak z okazji dnia ojca 😅 Niestety mam przeczucie, że ten cykl nie jest nasz...
U mnie aplikacja też pokazała owulację 10.06. Myslę, że na dzień ojca test już powinien coś pokazać❤. Oby nasze chlopaki rychło dołączyli do tego zacnego grona. Ja dostałam wczoraj opryszczki... oby to była oznaka skoku hormonów😉 Głowa do góry! Piłka w grze!

U mnie aplikacja też pokazała owulację 10.06. Myslę, że na dzień ojca test już powinien coś pokazać❤. Oby nasze chlopaki rychło dołączyli do tego zacnego grona. Ja dostałam wczoraj opryszczki... oby to była oznaka skoku hormonów😉 Głowa do góry! Piłka w grze!
Dziewczyny oby przeczucia Nas myliły i 22.06 abyśmy zobaczyły 2kreski i na dzień ojca cyk- prezent gotowy 😁😍
Jeśli się nie uda działamy w lipcu 😎

reklama
Hahah ja powinnam co najmniej za trzy dni dopiero, ale pewnie nie wytrzymam i jutro dokupię 500 testów 🙈
Nie umiem sie powstrzymać
Ale nie sądzę żeby się udało, jakieś takie przeczucie, chociaż powiem Wam ze nigdy wcześniej nie wsłuchiwałam się tak bardzo w swój organizm 🙈
Zazdroszczę samozaparcia, ja niestety nie jestem bardzo cierpliwa

Do góry