reklama
X
XxAniaa
Gość
A mi się ponad 5dni spóźnia okres i nadal test negatywny ...
A beta ?
Mysle, ze mozesz.Hej, dziewczyny dopadl mnie straszny ból kręgosłupa. Czy mogę wziąść ibuprom, który jest przeciwzapalny i nasmarowac się maścią? Jestem tydzień po owulacji.
Kropka29
Moderator
MożeszHej, dziewczyny dopadl mnie straszny ból kręgosłupa. Czy mogę wziąść ibuprom, który jest przeciwzapalny i nasmarowac się maścią? Jestem tydzień po owulacji.
Zerknij sobie tutaj
Mamaginekolog
Substancje toksyczne we wczesnej ciąży. Alkohol w ciąży. Implantacja.
mamaginekolog.pl
U mnie aplikacja też pokazała owulację 10.06. Myslę, że na dzień ojca test już powinien coś pokazać❤. Oby nasze chlopaki rychło dołączyli do tego zacnego grona. Ja dostałam wczoraj opryszczki... oby to była oznaka skoku hormonów Głowa do góry! Piłka w grze!Ja chyba zatestuje 23.06 owu według moich obserwacji była 10 lub 11.06. Trochę szybko będę testować, ale to tak z okazji dnia ojca Niestety mam przeczucie, że ten cykl nie jest nasz...
Qruszon
Fanka BB :)
TestujemyJa chyba zatestuje 23.06 owu według moich obserwacji była 10 lub 11.06. Trochę szybko będę testować, ale to tak z okazji dnia ojca Niestety mam przeczucie, że ten cykl nie jest nasz...
Qruszon
Trwamy do 22.06 i żeby Nas nie kusiło wczesniejHaha nie ma co się biczować.
Umawiamy się na 22.06. Kto pierwszy zrobi ten gapa!
Qruszon
Dziewczyny oby przeczucia Nas myliły i 22.06 abyśmy zobaczyły 2kreski i na dzień ojca cyk- prezent gotowyU mnie aplikacja też pokazała owulację 10.06. Myslę, że na dzień ojca test już powinien coś pokazać❤. Oby nasze chlopaki rychło dołączyli do tego zacnego grona. Ja dostałam wczoraj opryszczki... oby to była oznaka skoku hormonów Głowa do góry! Piłka w grze!
Jeśli się nie uda działamy w lipcu
Angiee
Trwamy do 22.06 i żeby Nas nie kusiło wczesniej
Haha, ja mam plan testować 20.06 (ok. 1 dzień przed @) i już odliczam
Nie mogę się już doczekać, ale z drugiej strony wiem, że mam w sobie jakieś samozaparcie i raczej uda mi się nie zatestować wcześniej
Qruszon
Ty dasz znac wczesniej będziemy czekać na infoHaha, ja mam plan testować 20.06 (ok. 1 dzień przed @) i już odliczam
Nie mogę się już doczekać, ale z drugiej strony wiem, że mam w sobie jakieś samozaparcie i raczej uda mi się nie zatestować wcześniej
reklama
HelloKatie
Hahah ja powinnam co najmniej za trzy dni dopiero, ale pewnie nie wytrzymam i jutro dokupię 500 testów
Nie umiem sie powstrzymać
Ale nie sądzę żeby się udało, jakieś takie przeczucie, chociaż powiem Wam ze nigdy wcześniej nie wsłuchiwałam się tak bardzo w swój organizm
Zazdroszczę samozaparcia, ja niestety nie jestem bardzo cierpliwa
Nie umiem sie powstrzymać
Ale nie sądzę żeby się udało, jakieś takie przeczucie, chociaż powiem Wam ze nigdy wcześniej nie wsłuchiwałam się tak bardzo w swój organizm
Zazdroszczę samozaparcia, ja niestety nie jestem bardzo cierpliwa
Podziel się: