reklama
To zaczniemy obie w podobnym czasie u mnie krok do przodu postawiony wiem że męża wyniki są ok teraz czas na mnie też jestem ciekawa jak wszystko będzie wyglądało wizytę mam 22.06No to chyba jednak nie doczekam do jutrzejszego testowania, wodnisty śluz zamienił się w podbarwiony i już zaczynam czuć krzyż, więc apka miała jednak rację chociaż poprzednie cykle były krótsze. No trudno, chyba zacznę robić jakieś badania w tym cyklu, żeby mieć poczucie że nie tracę czasu :/ Tylko nie wiem od czego zacząć :/
Passtelova
Fanka BB :)
Dziewczyny, miałyście sytuację, że przeziębienie przyspieszyło wam owulację, a nie ja opóźniło? Boli mnie od wczoraj prawy jajnik, a owu powinnam mieć za parę dni. Dziwi mnie to, bo jestem chora i na ten cykl nie liczyłam..
Anasta07
U mnie właśnie też @ się rozkręciła...U nas 9 miesięcy z jednym "powodzeniem" , ale prawdopodobnie wada genetyczna, bądź błędne połączenie komórek i poro nienie zatrzymane, więc tak na prawdę nie wiadomo co i jak. Też bym przebadała męża tak na dobry początek, ale trochę się boję bo dużo przeszliśmy od czasu ślubu, miał 2 wypadki i 2 operacje (3z nich w ciągu ostatniego roku) i czeka kolejna operacja na jesień, objawy depresji z tego powodu i boję się że po raz kolejny się załamie jakby wyszło coś nie tak także nie wiem czy póki co nie zacznę od siebie... Nie wiem czego szukać.U mnie przed chwilą zaczęła się @, a miałam cichą nadzieję , ale jestem dobrej myśli że Pani doktor coś pomoże bo walczymy już ponad rok
Ja.Hej kobietki,która z Was 22.06 testuje ze mną ?☀
Cześć wszystkim Staraczkom 2021!
"Kto nie walczy ten nie niańczy". 1
coca
U mnie właśnie też @ się rozkręciła...U nas 9 miesięcy z jednym "powodzeniem" , ale prawdopodobnie wada genetyczna, bądź błędne połączenie komórek i poro nienie zatrzymane, więc tak na prawdę nie wiadomo co i jak. Też bym przebadała męża tak na dobry początek, ale trochę się boję bo dużo przeszliśmy od czasu ślubu, miał 2 wypadki i 2 operacje (3z nich w ciągu ostatniego roku) i czeka kolejna operacja na jesień, objawy depresji z tego powodu i boję się że po raz kolejny się załamie jakby wyszło coś nie tak także nie wiem czy póki co nie zacznę od siebie... Nie wiem czego szukać.
Możesz zacząć od podstawowych hormonów typu LH, FSH, estradiol, pakiet tarczycowy, prolaktyna itp [emoji39]
Amh koniecznie tezMożesz zacząć od podstawowych hormonów typu LH, FSH, estradiol, pakiet tarczycowy, prolaktyna itp [emoji39]
Qruszon
Walczymy, ja głupek zrobiłam wczoraj test (negatywny)Ja.
Ja chyba zatestuje 23.06 owu według moich obserwacji była 10 lub 11.06. Trochę szybko będę testować, ale to tak z okazji dnia ojca Niestety mam przeczucie, że ten cykl nie jest nasz...Ja.
reklama
Haha nie ma co się biczować.Walczymy, ja głupek zrobiłam wczoraj test (negatywny)
Umawiamy się na 22.06. Kto pierwszy zrobi ten gapa!
Podziel się: