reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
No to chyba jednak nie doczekam do jutrzejszego testowania, wodnisty śluz zamienił się w podbarwiony i już zaczynam czuć krzyż, więc apka miała jednak rację :p chociaż poprzednie cykle były krótsze. No trudno, chyba zacznę robić jakieś badania w tym cyklu, żeby mieć poczucie że nie tracę czasu :/ Tylko nie wiem od czego zacząć :/
To zaczniemy obie w podobnym czasie u mnie krok do przodu postawiony wiem że męża wyniki są ok teraz czas na mnie też jestem ciekawa jak wszystko będzie wyglądało wizytę mam 22.06

Dziewczyny, miałyście sytuację, że przeziębienie przyspieszyło wam owulację, a nie ja opóźniło? Boli mnie od wczoraj prawy jajnik, a owu powinnam mieć za parę dni. Dziwi mnie to, bo jestem chora i na ten cykl nie liczyłam..

U mnie przed chwilą zaczęła się @, a miałam cichą nadzieję ☹️☹️, ale jestem dobrej myśli że Pani doktor coś pomoże bo walczymy już ponad rok
U mnie właśnie też @ się rozkręciła...U nas 9 miesięcy z jednym "powodzeniem" , ale prawdopodobnie wada genetyczna, bądź błędne połączenie komórek i poro nienie zatrzymane, więc tak na prawdę nie wiadomo co i jak. Też bym przebadała męża tak na dobry początek, ale trochę się boję bo dużo przeszliśmy od czasu ślubu, miał 2 wypadki i 2 operacje (3z nich w ciągu ostatniego roku) i czeka kolejna operacja na jesień, objawy depresji z tego powodu i boję się że po raz kolejny się załamie jakby wyszło coś nie tak :( także nie wiem czy póki co nie zacznę od siebie... Nie wiem czego szukać.

U mnie właśnie też @ się rozkręciła...U nas 9 miesięcy z jednym "powodzeniem" , ale prawdopodobnie wada genetyczna, bądź błędne połączenie komórek i poro nienie zatrzymane, więc tak na prawdę nie wiadomo co i jak. Też bym przebadała męża tak na dobry początek, ale trochę się boję bo dużo przeszliśmy od czasu ślubu, miał 2 wypadki i 2 operacje (3z nich w ciągu ostatniego roku) i czeka kolejna operacja na jesień, objawy depresji z tego powodu i boję się że po raz kolejny się załamie jakby wyszło coś nie tak :( także nie wiem czy póki co nie zacznę od siebie... Nie wiem czego szukać.

Możesz zacząć od podstawowych hormonów typu LH, FSH, estradiol, pakiet tarczycowy, prolaktyna itp [emoji39]

reklama
Do góry