reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć dziewczyny wyszedł mi cień na teście jestem 2 dni po terminie dodam ze owulacje miałam koło 21-22 dc 20dc (test owulacyjny pozytywny) wczoraj wieczorem zrobiłam test tez był cień mój narzeczony tez widział wiec nie zwariowałam jeszcze ( po 3 minutach) dzisiaj rano zrobiłam test z nadzieje ze wyjdzie mocniejszy bo z porannego moczu a tu pipa dalej cien tez wylazł po około 5-6 minutach kiedy najlepiej powtórzyć a i cały czas mnie brzuch boli taki jak na okres ale lżejszy
Test negatywny. Po 5 minutach test nadaje się jedynie do kosza. Kochana nie pozostaje Ci nic innego jak w wolny dzień się położyć i odpocząć bo ciąża jak ma być to będzie [emoji4] wszystkie Dobrze Cię rozumiemy i trzymamy kciuki żeby to jednak okazało się ciąża [emoji4]

Test negatywny. Po 5 minutach test nadaje się jedynie do kosza. Kochana nie pozostaje Ci nic innego jak w wolny dzień się położyć i odpocząć bo ciąża jak ma być to będzie [emoji4] wszystkie Dobrze Cię rozumiemy i trzymamy kciuki żeby to jednak okazało się ciąża [emoji4]
Ale go się odczytuje po 3 minutach. 2 minuty robią tak duża różnice ? Na ulotce jest żebym nie odczytywać po 10. Specjalnie jak głupia czytałam ulotkę żeby zrobić tak jak się należy

Hej, macie parcie na pęcherz przed @? Nie wiem czy się nabawiłam jakiegoś zapalenia czy to normalne bo z całego wspaniałego bogatego spektrum objawów PMS ten jest dla mnie nowością 😅😅
W tym cyklu tak miałam... Mogłabym sikać co 5 minut i po kropelkach... 3 dni po owulacji zaczął dokuczać mi pęcherz... Leczyłam się furagina ale muszę zrobić chyba jakiś posiew bo to drugi cykl pod rząd 🙈

Hej, macie parcie na pęcherz przed @? Nie wiem czy się nabawiłam jakiegoś zapalenia czy to normalne bo z całego wspaniałego bogatego spektrum objawów PMS ten jest dla mnie nowością [emoji28][emoji28]
No ja właśnie nabawiłam się zapalenia pęcherza w tym cyklu. Zaraz przed okropne parcie, później pieczenie a wczoraj mega ból [emoji849] a już parę lat nie miałam.
Ps. Ale to też pierwszy z objawów ciąży więc.... [emoji3526]

reklama
No ja właśnie nabawiłam się zapalenia pęcherza w tym cyklu. Zaraz przed okropne parcie, później pieczenie a wczoraj mega ból [emoji849] a już parę lat nie miałam.
Ps. Ale to też pierwszy z objawów ciąży więc.... [emoji3526]
Hmm nic mnie nie piecze ani nie boli. Tylko to parcie 😖
No nic, do miesiaczki jeszcze 1-3 dni więc czekam, ale po ponad roku staran się nie nakręcam. Już nie takie objawy ciąży widziałam na tym forum 😛

Do góry