podroz.w.nieznane
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też witam się z wami w 1dc @ przyszła bez plamień, bez objawów, bez pms
To znaczy dziś termin ale zawsze plamiłam albo chodziłam wkurwiona ale w tym cyklu brałam ovulomed max, nie wiem czy to on zadziałał czy metformina, którą też zaczęłam w tym cykluNie zapowiedziała się menda
Hej, macie parcie na pęcherz przed @? Nie wiem czy się nabawiłam jakiegoś zapalenia czy to normalne bo z całego wspaniałego bogatego spektrum objawów PMS ten jest dla mnie nowością [emoji28][emoji28]
Ja w pierwszych 2 cyklach jak brałam metę to wszystkie objawy PMS łącznie z plamieniem jak ręką djął Myślałam że tak się już utrzyma, ale ten trzeci cykl na mecie to jakiś kosmosTo znaczy dziś termin ale zawsze plamiłam albo chodziłam wkurwiona ale w tym cyklu brałam ovulomed max, nie wiem czy to on zadziałał czy metformina, którą też zaczęłam w tym cyklu
Hej ja brałam dhupastan od 16 do 26 DC a obecnie jestem w 39 DC a @ ani widu ani słychu także wiem co czujeszDodam, że dupaston skończyłam brać w piątek (5 dni temu). Czy któraś z Was też po nim tyle czekała na @??
Ja dokładnie tak samo. Dzisiaj 39 dc..Hej ja brałam dhupastan od 16 do 26 DC a obecnie jestem w 39 DC a @ ani widu ani słychu także wiem co czujesz