reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Kurde dziewczyny nie wiem czy wy też tak macie ale jak słyszę jak do mnie mówią jaką płeć dziecka będzie miała szwagierka to aż mnie skręca i ryczeć mi się chce nie mogę nawet na dzieci patrzeć, a teściowa tylko lata koło nich a teściu do mnie ze teraz moja kolej, normalnie mam łzy w oczach, tak bym chciała już mieć swoje i nie wiem ale mam takie myśli że nigdy nie będę miała własnych dzieci...
Powiem ci ze od jakiegoś czasu mam identycznie. Bierzemy z narzeczonym ślub we wrześniu i każdy mówi „to potomstwo kiedy” „to teraz kolej na wasze dzieci”, a obok wszędzie małe dzieci. To jest mega frustrujace bo tez tracę nadzieje w cokolwiek, co się kogoś nie zapytam ile się starał, bo szukam wsparcia to każdy albo 3/4 cykle albo wpadł. Ogólnie masakra... Nawet nie wiem jaka jest złota rada na to, żeby ludzie się nie odzywali w tym temacie, ale ogólnie cie wspieram mocno bo wiem co przechodzisz i jakie to są okropne uczucia i trzymaj się mocno jestem pewna, ze w końcu przytulisz swojego bobaska.

reklama
Dziewczynki ja w poniedziałek 31.05 idę do gina już odliczam dni z jednej strony jestem ciekawa co powie czy wszystko jest ok i możemy się już starać czy jednak wszystko mi się przestawiło. Mam jednak cicha nadzieję że jednak jakiś tam pęcherzyk sobie rośnie i będzie piękny, co miesiąc tyle hajsu na tych lekarzy wydaje że głowa mała... Trzymajcie kciuki.
Oooo więc 31.05 będziemy razem u gina. Będę trzymać kciuki!😍

Tak tak. Mam 24 lata. Czyli za wysoki wynik?
Tez mam 24 lata. Moje amh to 4,16 . Normy jak Ty. Lekarz mówił że zmierzam w kierunku pcos. Ale wiemy co jest grane i nie dopuścimy do tego. Mam stymulowana owu i owulację mam. I już kazała zapomnieć o sprawie z amh. Reszta wyników i obraz usg nie wskazują na pcos. Amh jest kluczowe
. Moim zdaniem ten wynik jest za duży jak na Twój wiek. Przekroczyłas normę dwukrotnie. Masz owulację?

Dobry wieczór wszystkim 😉 ja znow po dłuższej nieobecności, ale czasem musze po prostu dać głowie złapać oddech. A i q robo ostatnio jest co robić wiec nawet zbytnio nie miałam czasu śledzić forum. Ale troszke ponadrabialam 😉 ja dzis 7dc i ostatni dzień stymulacji Letrozolem. Szczęśliwie torbiel z poprzedniego cyklu się wchlonela wiec można było znow wprowadzić Aromka w tym cyklu 🥳 Miłej i owocnej w 2 krechy nocki Wam życzę 😁😁

Hejka 😊 a jak tam u Ciebie- Ci słychać? 31.05 Minitoring? W którym dc będziesz?
Oooo cześć😍 u mnie chyba w porządku. Wszystko to samo co w pierwszym stymulowanym cyklu z tym że zwiększyła mi ginka dawkę letrozolu z dwóch tabletek na trzy dziennie od 2 do 6 dc. I dodatkowo estrofen na poprawę endometrium od 6 do 13 dc po dwie tabletki dziennie. Monitoring będzie w 14dc. Po za tym ten sam zestaw tabletek. Zobaczymy co będzie w poniedziałek. W tamtym miesiącu wszystko niby przebiegło prawidłowo, owulacja potwierdzona,a jednak się nie udało ....🤷 Więc pozyjemy,zobaczymy 😄 zastanawia mnie czy nie przegieła z tym letrozolem czy nie za dużo dawki. A co u Ciebie? @ się uregulowała? Który dzień cyklu? Opowiadaj!.😘

Hej dziewczyny. U mnie dziwny przypadek. Długo spóźniał mi się okres (15 dni przy regularnych cyklach). Pierwsza beta, po 5 dniach spóźnionego @ wyszła ujemna. Wczoraj, po 15 dniach oczekiwania na @ beta wyszła 20, a dzisiaj po powtórce 40. Może cykl mi się przesunął, ale dziwne, bo wcześniej wszystko regularnie. I mam progesteron martwiąco wysoki, bo 89. I brzuch mnie mocno dzisiaj boli,ale nie jestem w stanie określić czy skurczowo. Co myślicie? :(

Wyglada to na przesunięta owulacje może [emoji6]

reklama
Hej, miała któraś z Was zmiany łagodne w piersiach? Byłam dziś na USG kontrolnym. Mam dwie zmiany. Lekarz twierdzi, że łagodne i nie ma się czym martwić, ale idę z tym w poniedziałek do specjalisty. W tym cyklu mieliśmy się starać. I będziemy mam nadzieję.
Zmiany kat. 2 i 3 birads.
Ja miałam :) wycięli mi odrazu przy biopsji :) zero bólu a nigdy nie wiadomo co może z tego wyjść. U mnie po przebadaniu tego co wycięli okazało się ze to jednak nic groźnego ale doktor powiedział ze przy ewentualnej ciąży i hormonach mogło się jednak kiedyś zamienić w coś groźniejszego wiec lepiej było wyciąć :)

Do góry