reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Kurde dziewczyny nie wiem czy wy też tak macie ale jak słyszę jak do mnie mówią jaką płeć dziecka będzie miała szwagierka to aż mnie skręca i ryczeć mi się chce nie mogę nawet na dzieci patrzeć, a teściowa tylko lata koło nich a teściu do mnie ze teraz moja kolej, normalnie mam łzy w oczach, tak bym chciała już mieć swoje i nie wiem ale mam takie myśli że nigdy nie będę miała własnych dzieci...
Nie przejmuj się 😘 ja mam to samo. Mieszkam z teściami a siostra mojego męża mieszka 2 metrów od nas i ma 2 letnia córkę a druga w drodze. Niestety codziennie na nich patrze... Kiedyś przyjdzie nasza pora 😉🌷

reklama
Z tym chyba jest problem..[emoji55] i raczej mam ale bardzo późno, a w tym cyklu 28 dzień i nie miałam jeszcze. Mierzę temperature i stąd też wiem.
Tez mam 24 lata. Moje amh to 4,16 . Normy jak Ty. Lekarz mówił że zmierzam w kierunku pcos. Ale wiemy co jest grane i nie dopuścimy do tego. Mam stymulowana owu i owulację mam. I już kazała zapomnieć o sprawie z amh. Reszta wyników i obraz usg nie wskazują na pcos. Amh jest kluczowe
. Moim zdaniem ten wynik jest za duży jak na Twój wiek. Przekroczyłas normę dwukrotnie. Masz owulację?

Cześć dziewczyny 🙌🏼 Ja dzis 12dni po Ovitrelle i 9Dzien po owulacji, obudzialam sie z bolącym podbrzuszem 🙄
Chyba nici z tej stymulacji i trzeba czekac na @. Mam poczucie ze to mi sie nigdy nie uda. Niby kuzwa wszystko bylo pieknie jak sie nalezy a znowu nic z tego .
milego dnia dla Was 🌷 ktos dzis testuje?

Cześć dziewczyny 🙌🏼 Ja dzis 12dni po Ovitrelle i 9Dzien po owulacji, obudzialam sie z bolącym podbrzuszem 🙄
Chyba nici z tej stymulacji i trzeba czekac na @. Mam poczucie ze to mi sie nigdy nie uda. Niby kuzwa wszystko bylo pieknie jak sie nalezy a znowu nic z tego .
milego dnia dla Was 🌷 ktos dzis testuje?
Ale bolące podbrzusze niczego nie przekreśla 😄 także spokojnie, jeszcze kilka dni i będziesz mogła testować 😄

Dzień dobry, witam się w 1 dc. Już od kilku dni pobolewało mnie podbrzusze, więc spodziewałam się tego. Trochę smutno, ale zawsze pocieszam się myślą, że przynajmniej @ jest w terminie, a cykle regularne 28 dni. Szukam pozytywów [emoji846]

Zaczynam więc 5cs. Miłego dnia [emoji173]

reklama
Do góry