Ja podczas brania duphastonu miałam ciut krótsze cykle ale jak odstawilam to znowu wróciły do trybu +30. Teraz mi się coś poprzestawiało i cykl zrobił się za krótki (ostatni 26dni, teraz wyszło na wizycie że w tym cyklu w 12dc byłam już po owulacji
). Tak wiec tym sposobem teraz biorę dupka na wydłużenie
od jutra zaczynam. Ale warto żebyś sprawdzała sobie czy dochodzi u Ciebie do owulacji przed tym 16 dniem, bo w przeciwnym wypadku możesz ją sobie zablokować
Ulala, no to ładnie zareagowałaś ☺ a przypomnij proszę czym jesteś stymulowana
Trzymam kciuki ☺ ale nie masz blokady przed współżyciem na dzień przed wizytą u ginekologa? Ostatnio dziewczyny coś tam pisały że sperma może zaburzać obraz i badanie USG może być mało czytelne dla lekarza
chociaż to dziwne w sumie bo przecież to w ciągu dnia wypływa... Ba, ze mnie wylatuje wszystko jak tylko się poruszę zaraz po
Kiedy zamierzasz testować? Wszystkie trzymamy kciuki
do mnie też czasami przychodzą takie złe duszki i trują dupę że nigdy się nie uda
nie znoszę tego uczucia
... Muszę się wtedy bardzo podstarac żeby przegonić te myśli i myśleć że kiedyś będzie mi dane zostać mamą
Kurcze, to znaczy że organizm tak zareagował na stymulację że zrobiła się ta torbiel? 11dc to bardzo szybko.. Eh, mam nadzieję że ja sobie nie zaszkodze zazywaniem clo
bo się wkurze jak stracę znów kolejny cykl
Ja biorę sam mio inozytol w proszku z firmy NOW. I w sumie ładnie wpłynął mi na owulację które jak dotąd odbywały się chyba regularnie. Ale teraz leci mi drugi cykl gdzie coś nie gra i w sumie nie wiem czy mam owu czy nie
ale ogólnie ten składnik jest bardzo polecany. Akurat nie wiem jak działa na insulinę bo nie trzymałam diety ani nie zazywam metforminy więc nie widziałam potrzeby żeby robić jakieś badania kontrolne
Jeeeeju! Mnie też tak wypadają od jakiegoś miesiąca
już widzę że mam kucyk taki lichy... Zakola mi się normalnie zaczęły pokazywać. Okropne to jest! Stosuje wcierkę z only bio, kupiłam szampon seboradin na wypadajace włosy ale jeszcze nie stosowalam. U mnie problemem jest niska ferrytyna. Żelazo w normie a ferrytyna 16
i nie za bardzo umiem ją podnieść. Wcześniej miałam 22 i nie wypadały a teraz spadła i jest masakra.