reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Jeśli owulacja się przesuwa to i termin @ się przesuwa.
Faza lutealna z zasady jest stała więc jak owu spóźnia się 5 dni to i @ będzie 5 dni później
Hej kochane ! Dziś mój 19 dc cykle mam regularne trwające 28-29 dni a dziś zauważyłam u siebie śluz płodny jak białko kurze o co chodzi przecież owu nie mogła się aż tak przesunąć bo wtedy faza lutealna byłaby za krótka ??

Hej kochane ! Dziś mój 19 dc cykle mam regularne trwające 28-29 dni a dziś zauważyłam u siebie śluz płodny jak białko kurze o co chodzi przecież owu nie mogła się aż tak przesunąć bo wtedy faza lutealna byłaby za krótka ??

Ależ mogłaby. Mi się raz przesunęła o tydzień [emoji16] i cykl się o tyle samo wydłużył.

My w lipcu 3 rocznica, też bym już chciała świętować w trójkę 😊❤️
My w sierpniu 3 rocznica... Święta w grudniu miały być ostatnie we 2 :(
Miałam mało czasu ostatnio i ciężko was dziewczyny nadrobić! Ale biorę się do roboty :) Mi się właśnie zaczął płodny śluz i głowa trochę odpuściła, chyba spróbujemy podziałać, ale jakoś mi tak obojętnie :(

Dziewczyny... Chyba się zestresowałam 😔 zerkniecie na wyniki. Ginekolog w środę.
Screenshot_20210527-193517_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20210527-193503_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20210527-193457_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20210527-193447_Samsung Internet.jpg

Kurczę, nie pomogę z hormonami ale patrząc po hormonach tarczycy to wg mnie masz Hashimoto i nadczynność 🤔 no i mała hiperprolaktynemia. Dopisz jeszcze w którym dniu cyklu robione badania.
Wcierka banfi działa cuda
A którą masz? Tą wersję dla kobiet czy normalną? Chyba się skuszę bo już nie wiem co z tymi moimi włosami począć 🤷‍♀️

Kurczę, nie pomogę z hormonami ale patrząc po hormonach tarczycy to wg mnie masz Hashimoto i nadczynność 🤔 no i mała hiperprolaktynemia. Dopisz jeszcze w którym dniu cyklu robione badania.

@ przyszła w niedzielę wieczorem. Badania robiłam w środę. Także liczyłam 1 dc poniedziałek? Czyli w 3 dc

reklama

A którą masz? Tą wersję dla kobiet czy normalną? Chyba się skuszę bo już nie wiem co z tymi moimi włosami począć 🤷‍♀️
To córka używa, dorasta i zaczęła dosłownie łysieć. Dzięki wcierce włosy zgęstniały i rosną jak szalone. Mam tą zwykła

Do góry