K
Kropka.88
Gość
Trzymam kciuki zatem za nowy cyklOficjalnie już witam się w 1 dc. Zaczynamy 11 cykl a 1 stymulowany
czy juz wiesz czym bedzisz stymulowana?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki zatem za nowy cyklOficjalnie już witam się w 1 dc. Zaczynamy 11 cykl a 1 stymulowany
ClostilbegytTrzymam kciuki zatem za nowy cykl
czy juz wiesz czym bedzisz stymulowana?
Ooo, właśnie wróciłam od ginekologa i też mam receptę na ClostilbegytClostilbegyt
DziękujeW ogole sie nie dziwie ze chcesz juz miec to za soba. Dla mnie zawsze najgorsza jest niepewność.
Serdeczności:*
Tak, ja właśnie jestem po stymulowanym cyklu tez pierwszym Clo i również miałam dawkę 2x1 tab. udało mi się wychodowac jeden pęcherzyk Atualnie czekam na miesiączkę lub na niespodziankę, zostały 3 dni .Jejku, teraz widzę na jakimś forum że dziewczyny zaczynają z tym clo od pół tabletki a ja mam brać od razu dwa razy po jednej całej miała też któraś z Was tak?
A ile dni brałaś?? Wcześniej miałaś stwierdzone cykle bezowulacyjne? Nie miałaś pęcherzyka dominującego? Ja jestem wkurzona bo jak po poronieniu i łyżeczkowaniu musiałam czekać na unormowanie tarczycy to przez okres jakichś 8 miesięcy latałam co najmniej raz w miesiącu na kontrolę do ginekologa. I zawsze był piękny pęcherzyk dominujący, albo było świeżo po owulacji i wyglądało na to że wszystko działa tak jak powinno. A teraz jak możemy już się starać to nagle okazuje sie że wszystko mi się poprzestawiałoTak, ja właśnie jestem po stymulowanym cyklu tez pierwszym Clo i również miałam dawkę 2x1 tab. udało mi się wychodowac jeden pęcherzyk Atualnie czekam na miesiączkę lub na niespodziankę, zostały 3 dni .
Wcześniej jak mi jakiś pęcherzyk usósł to robiły mi sie torbiele krwotocznymi, albo w ogóle pęcherzyki nie rosły, teraz do tego Clo dostałam jeszcze zastrzyk z Ovitrelle na pęknięcie, estrofem i duphaston Clo brałam od 3 do 7 dcA ile dni brałaś?? Wcześniej miałaś stwierdzone cykle bezowulacyjne? Nie miałaś pęcherzyka dominującego? Ja jestem wkurzona bo jak po poronieniu i łyżeczkowaniu musiałam czekać na unormowanie tarczycy to przez okres jakichś 8 miesięcy latałam co najmniej raz w miesiącu na kontrolę do ginekologa. I zawsze był piękny pęcherzyk dominujący, albo było świeżo po owulacji i wyglądało na to że wszystko działa tak jak powinno. A teraz jak możemy już się starać to nagle okazuje sie że wszystko mi się poprzestawiało
Tak, ja właśnie jestem po stymulowanym cyklu tez pierwszym Clo i również miałam dawkę 2x1 tab. udało mi się wychodowac jeden pęcherzyk [emoji2368][emoji2368] Atualnie czekam na miesiączkę lub na niespodziankę, zostały 3 dni .
A kiedy robiłaś sobie zastrzyk?Wcześniej jak mi jakiś pęcherzyk usósł to robiły mi sie torbiele krwotocznymi, albo w ogóle pęcherzyki nie rosły, teraz do tego Clo dostałam jeszcze zastrzyk z Ovitrelle na pęknięcie, estrofem i duphaston Clo brałam od 3 do 7 dc