Dziewczyny ja z nietypowym pytaniem. Czy podczas starań o dzidzię czasem sięgacie po drinka? Od roku za każdym razem gdy wpadną znajomi to albo jestem przed owulacja, albo po, albo przed okresem i PSM zabiera mi chęci do życia, a gdy przychodzi okres i test z jedną kreseczką to załamka i nie myślę o spotkaniach. I od początku starań tak mijają kolejne miesiące. Dzis mam 17 dzień cyklu jutro znajomi wpadają chodzi za mną drink czy powinnam czy raczej nie?
reklama
mariaantonina96
Fanka BB :)
A czemu nie? Pewnie ze tak! Dobrze ci ro zrobi, przestaniesz trochę myśleć o tym wszystkimDziewczyny ja z nietypowym pytaniem. Czy podczas starań o dzidzię czasem sięgacie po drinka? Od roku za każdym razem gdy wpadną znajomi to albo jestem przed owulacja, albo po, albo przed okresem i PSM zabiera mi chęci do życia, a gdy przychodzi okres i test z jedną kreseczką to załamka i nie myślę o spotkaniach. I od początku starań tak mijają kolejne miesiące. Dzis mam 17 dzień cyklu jutro znajomi wpadają chodzi za mną drink czy powinnam czy raczej nie?
PragnęDziecka21
Aktywna w BB
Hej, dziś 10dpo. Zrobiłam betę i wynosi <2,30 mIU/ml.
Wiec to nic z tego w tym cyklu?
staraczka_22
Nadal kurde jest za niskie.To daj znać jak będziesz miała wyniki Myślę, że po 2 tygodniach to już będzie jakaś różnica.
patpat95
Ja zaczęłam sama pić, może nie drinka a wino czerwone bo podobno dobrze działa na endometrium. Także możesz mieć przyjemne z pożytecznymDziewczyny ja z nietypowym pytaniem. Czy podczas starań o dzidzię czasem sięgacie po drinka? Od roku za każdym razem gdy wpadną znajomi to albo jestem przed owulacja, albo po, albo przed okresem i PSM zabiera mi chęci do życia, a gdy przychodzi okres i test z jedną kreseczką to załamka i nie myślę o spotkaniach. I od początku starań tak mijają kolejne miesiące. Dzis mam 17 dzień cyklu jutro znajomi wpadają chodzi za mną drink czy powinnam czy raczej nie?
patpat95
Mogłaś poczekać jeszcze 2-3 dni bp w sumie teraz i tak nie masz pewności. Możliwe że nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia.Hej, dziś 10dpo. Zrobiłam betę i wynosi <2,30 mIU/ml.
coca
Hej, dziś 10dpo. Zrobiłam betę i wynosi ml.
Za wcześnie [emoji2368] mogło jeszcze nie dojść do zagnieżdżenia. Przyjdzie Ci powtórzyć lub zrobić test w odpowiednim terminie, chyba ze @ przyjdzie w czasie.
Anasta07
Ja podobnie, za 3,5 mcaHej dziewczyny za 2 dni termin @ i przeczucie ze nadejdzie, jestem bardzo zdołowana... a najgorsza jest świadomośc, że gdyby nie ciąża bezzarodkowa już za trzy miesiące bym rodziła ...
No to ja podobnie, dwukrotnie śluz płodny w cyklu, pierwszy raz Mam nadzieję że nie będę świrować przed przyjściem @,bo teraz też nie będę wiedziała kiedy powinna przyjść.... Eh. Tutaj widzę dziewczyny też ze spóźniającymi się okresami, chyba przesilenie i tyle.Dodam, że test owulacyjny pozytywny miałam 17 kwietnia(z bólami podbrzusza) i 30 kwietnia (zrobiłam z racji ogromnej ilości śluzu płodnego)
PragnęDziecka21
Aktywna w BB
reklama
Karolina2495
Dla bety 25 lub większej zalecane powtórzenie bety
Zobacz załącznik 1268282Tutaj jest napisane, żeby powtórzyć po 48h? Dobrze zrozumiałam, czy po prostu trzeba betę powtarzac?
Podziel się: