angeliskax
Moderator
Czyli jezzcze 6 dni i bede wiedziała na jakim poziomie jestem, a od dzisiaj działamy z mslezemJeśli pojawia się płyn to znaczy że już jajeczko pękło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jezzcze 6 dni i bede wiedziała na jakim poziomie jestem, a od dzisiaj działamy z mslezemJeśli pojawia się płyn to znaczy że już jajeczko pękło
Jak to jest możliwe? Ja byłam na owulacji 3 razy potwierdzone na monitoringu pęcherzyk 24mm a 2 dni później taki obraz? Czemu ja nie mam tego płynu w zatoce? Czy coś jest nie tak?Jeśli pojawia się płyn to znaczy że już jajeczko pękło
Ile dni po domniemanej owu?Zobacz załącznik 1268300Dziewczyny, testy owulacyjne wychodziły pozytywne
Ah to progesteron! Przepraszam [emoji3590]Zobacz załącznik 1268300Dziewczyny, testy owulacyjne wychodziły pozytywne [emoji22]
10Ile dni po domniemanej owu?
Nie szkodziCo mają testy owulacyjne do Twojej negatywne bety? [emoji848]
Ah to progesteron! Przepraszam [emoji3590]
Zobacz załącznik 1268300Dziewczyny, testy owulacyjne wychodziły pozytywne