reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Jeśli pojawia się płyn to znaczy że już jajeczko pękło 😉
Jak to jest możliwe? Ja byłam na owulacji 3 razy potwierdzone na monitoringu pęcherzyk 24mm a 2 dni później taki obraz? Czemu ja nie mam tego płynu w zatoce? Czy coś jest nie tak?

Załączniki

• IMG_20210507_180927.jpg
    IMG_20210507_180927.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 84
Hej. Mam pytanie....Dzisiaj jest mój 8dc, od 1dc biorę castagnus i Ovulomed max....skutek uboczny tychże "wspomagaczy" jest taki, że bardzo bolą mnie piersi....aż od pach do skutków, czuje taki mrowienie. Normalne to jest? Brała któraś z Was te suplementy i miała podobnie?
Boję się, że mi namieszaja w hormonach przed sama owulacja. Castagnus pomóc ma eliminować wszelkie dolegliwości, a tu proszę....

Hej, dzisiaj miałam monitoring (21 dc) pęcherzyk zniknął i jest ciałko żółte, lekarz stwierdził że owulacja się odbyła ❤️ a jak zapytałam o endo to odp "śluzówka jest zajebista" 🤣 tak mnie zatkało, że nawet nie zapytałam ile mm 🤣 do tego badanie proga bo chce określić jakość (?) owulacji 🤔 ale wyniki dopiero w poniedziałek 😔 trzymajcie kciuki razem ze mną żeby ta jakość była ok i za 7-9 dni efekt starań był widoczny na pozytywnym teście 🤞

reklama
Do góry