PragnęDziecka21
Aktywna w BB
Ok, dziękujeDla bety 25 lub większej zalecane powtórzenie bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, dziękujeDla bety 25 lub większej zalecane powtórzenie bety
Najgorsza jest ta świadomośc ale mam nadzieje, ze uda się nam szybko zajść w kolejna ciążę i już nie będziemy o tym myślećJa podobnie, za 3,5 mca
To są wyniki z 16 kwietnia i 6 maja.To daj znać jak będziesz miała wyniki Myślę, że po 2 tygodniach to już będzie jakaś różnica.
Ok, dziękuje [emoji3526]
Ja to samo, już jestem pewna że nici z tego ale czekam nadal nie testuje bo nie chce się zawieźć jeszcze iskierka nadziei jest...smutne to bardzo...ja tez czekam na @ i wiem ,ze przyjdzie ...
Ta prolaktyna to jest na czczo?To są wyniki z 16 kwietnia i 6 maja.
Tak.Ta prolaktyna to jest na czczo?
Z tym, że ta wysoka była badana w fazie lutealnej 7 dni po owulacji a ta 322 to jest faza folikularna (13dc).
A to znaczy, że jeśli płynu nie ma w zatoce Douglasa to jeszcze nie była owulacja? Czy jak to jest?Dziewczyny miałam rację na obrazie pokazał się jeden 19mm pęcherzyk a obok niego płyn w zatoce Douglasa więc albo ten 19mm już zaczyna pękać albo był jeszcze jeden i pękł wczoraj! mówiłam, czułam że to jeszcze nie koniec
Jeśli pojawia się płyn to znaczy że już jajeczko pękłoA to znaczy, że jeśli płynu nie ma w zatoce Douglasa to jeszcze nie była owulacja? Czy jak to jest?