reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja dziś dla pewności robiłam test (w razie czego muszę szybko umawiać się na wizytę po leki), wg flo dziś 14dpo i tak jak czułam- negatyw. Mimo to na horyzoncie nie widać @ 🤷🏻‍♀️ W razie czego powtarzam test za dwa dni. Ale szczerze mówiąc bardziej bym była zaskoczona pozytywem niż byłam rozczarowana negatywem ;)

Życzę Wam miłego, spokojnego weekendu 🌻

Ja dziś dla pewności robiłam test (w razie czego muszę szybko umawiać się na wizytę po leki), wg flo dziś 14dpo i tak jak czułam- negatyw. Mimo to na horyzoncie nie widać @ 🤷🏻‍♀️ W razie czego powtarzam test za dwa dni. Ale szczerze mówiąc bardziej bym była zaskoczona pozytywem niż byłam rozczarowana negatywem ;)

Życzę Wam miłego, spokojnego weekendu 🌻
Może za dwa wyjdzie coś innego 🤔😆
Milego weekendu również!

Hej dziewczyny u mnie właśnie dziś mija tydzień od owulacji z moich wyliczeń właśnie wracam z pracy i przed wyjściem puściła mi się krew z nosa nie dużo ale lekki krwotok był.. I to pierwszy raz w życiu 🤔 mam nadzieje ze to ze zmęczenia i ze nic pod tym złego się nie kryje ..

Hej dziewczyny, miłej majóweczki!!! 💙💙 Od 3 dni biorę CLO 2x1 tabl, czy którą z Was też tak bolała przy tym leku glowa?? 🤯🤯

Hej hej 😉👋🏻
Czy jest tutaj ktoś w 26dc (11dpo) i czeka jeszcze z testowaniem hcg?
Mam miesiączkę planowo 4 maja...wciąż czekam, choć jeden test już zrobiłam wczoraj (trochę za szybko pewnie) i wyszedł negatywny 🙈. Choć może to nie mój miesiąc po prostu 🤔. Czuję objawy typowo przedmiesiączkowe, ale kto wie 🤷🏼‍♀️.
Z tym testowaniem to najlepiej poczekac do planowanej @. Tez tak kiedys robilam ale tylko niepotrzebnie sie denerwowałam i stresowałam . Teraz na spokojnie , czekam do okresu. Planowo mam za tydzien, ale owulacja mi sie przesunęła 2 dni, wiec ginek zalecił wczesniej brac progesteron. I teraz nie wiem czy okres tez sie przesunie o te dwa dni czy nie 🙈😁 dzis sie dziwnie czuje, wszystko mi smierdzi i szaszłyk ktorym zajadalam sie Starsznie dzis mi okropnie nie smakował 😳😁🤣 nie wiem o co chodzi ale wydaje mi sie ze na objawy ciazy to za szybko zdecydowanie. Takze czekam jeszcze tydzien , zobaczymy co to bedzie 🙈🤣

Mam takie bóle jak ty jestem 2 dni po owulacji i delikatny ból lewego jajnika z którego była owulacja, w środku mnie nic nie boli ale chyba to za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciąży ☹️
Miejmy nadzieję że to znak że coś "tam" dobrego się dzieje ;) Wiem że to za wcześnie ale może organizm pracuje jak trzeba ;)

Ja jestem dopiero 1dpo i pierwszy raz mnie tak ciągnie podbrzusze... Cykl stracony bo ostatnie seksy były w pon przed szpitalem, w sumie może to i dobrze bo bym się już doszukiwała objawów :D Ale dziwne to dla mnie, któraś tak miała odrazu po owu? Zdarzało mi się ale najwcześniej tak z 4-5dni po. Gdyby nie środek cyklu pomyślałabym że @ się zbliża...

Ostatnia edycja:
Jestem drugi dzień po owulacji i kłuje mnie lewy jajnik (ten sam kłuł mnie tuż przed owulacją) i boli mnie tam wsrodku (zakładam że macica). Dziwna sprawa. :confused: Na implantację jeszcze za wcześnie ale może coś tam się dzieje... W ogóle to niezwykly dla mnie cykl. Długo krwawilam (plamiłam aż do 8dc) miałam pierwszy raz w życiu plamienie owulacyjne dzień przed i w dniu pozytywnego testu owu no i te bóle w macicy i jajniku. Mam nadzieję że to nic złego tylko znak że mój organizm pracuje. Ach, to czekanie jest najgorsze. Powinni coś wymyśleć żeby kobieta od razu wiedziała czy jest w ciąży. Jestem pewna że gdyby to mężczyźni zachodzili w ciążę coś takiego na pewno by powstało! :-D
Hej :) ja tez mialam takie bole po owulacji w kilku cyklach i nic sie nie wydarzyło :(

reklama
Ja jestem dopiero 1dpo i pierwszy raz mnie tak ciągnie podbrzusze... Cykl stracony bo ostatnie seksy były w pon przed szpitalem, w sumie może to i dobrze bo bym się już doszukiwała objawów :D Ale dziwne to dla mnie, któraś tak miała odrazu po owu? Zdarzało mi się ale najwcześniej tak z 4-5dni po. Gdyby nie środek cyklu pomyślałabym że @ się zbliża...
Ja tak mam zawsze....od owulacji do @ mam bóle podbrzusza i bardzo bolą mnie jajniki. Jedynie w tych cyklach, w których udało mi się zajść w ciążę nic mnie nie bolało.

Do góry