Co mozna poradzic na takie bole?Ja tak mam zawsze....od owulacji do @ mam bóle podbrzusza i bardzo bolą mnie jajniki. Jedynie w tych cyklach, w których udało mi się zajść w ciążę nic mnie nie bolało.
reklama
hachette
Fanka BB :)
@podroz.w.nieznane a Ty kochana kiedy testujesz?
Martyna1987
Dziewczyny doradzcie..bo mam wrażenie że wszystko idzie ostatnio pod górę.. jestem w 5 dniu cyklu miał to być pierwszy cykl z monitoringiem, a tu od dwoch dni mam wysypke..dermatolog nie bardzo wie albo alergia pokarmowa albo moze łupież rózowy gilberta..nic nie swędzi tylko czerwone plamki..zadnych lekow nie stosuje jako że nie ma świadu..mam już umowiona wizyte u ginekologa myslicie że powinnam odpuścić ten cykl? Kolejny miesiąc eh..
K
Kropka.88
Gość
Ooo u mnie pierwszy cykl kiedy nic nie boli moze to dobry znakJa tak mam zawsze....od owulacji do @ mam bóle podbrzusza i bardzo bolą mnie jajniki. Jedynie w tych cyklach, w których udało mi się zajść w ciążę nic mnie nie bolało.
porzeczka97
Majówka, spotkania ze znajomymi, grille i.. Alkohol. Dziewczyny, powiedzcie czy alkohol może wpłynąć jakoś na owulacje? Czy może sprawic że pęcherzyk nie pęknie czy coś? Wy jak w majówkę, abstynencja?
podroz.w.nieznane
W poniedziałek chyba, dziś spadek tempki miałam, zobaczymy jak jutro rano ale jak spadnie drugi dzień to chyba nie ma sensu testować@podroz.w.nieznane a Ty kochana kiedy testujesz?
staraczka 88990
wydaje mi się ze gdyby tak było to by taka typowa patologia nie zachodziła w ciążeMajówka, spotkania ze znajomymi, grille i.. Alkohol. Dziewczyny, powiedzcie czy alkohol może wpłynąć jakoś na owulacje? Czy może sprawic że pęcherzyk nie pęknie czy coś? Wy jak w majówkę, abstynencja?
porzeczka97
W sumie masz rację. Nie ma co świrować i popadać w paranojewydaje mi się ze gdyby tak było to by taka typowa patologia nie zachodziła w ciąże
K
Kropka.88
Gość
Ja abstynencja cale zycie Takze nie wiele pomoge ale bardzo duzo sie mowi o tym, ze alkohol „rozluźnia” atmosferę i nie ma takiej spiny a wtedy latwiej o ciaze. Takze mysle ze na pewno nie zaszkodziMajówka, spotkania ze znajomymi, grille i.. Alkohol. Dziewczyny, powiedzcie czy alkohol może wpłynąć jakoś na owulacje? Czy może sprawic że pęcherzyk nie pęknie czy coś? Wy jak w majówkę, abstynencja?
reklama
Ja pije alkohol i nawet papierosy popalam.Majówka, spotkania ze znajomymi, grille i.. Alkohol. Dziewczyny, powiedzcie czy alkohol może wpłynąć jakoś na owulacje? Czy może sprawic że pęcherzyk nie pęknie czy coś? Wy jak w majówkę, abstynencja?
Podziel się: