reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Miejmy nadzieję że to znak że coś "tam" dobrego się dzieje ;) Wiem że to za wcześnie ale może organizm pracuje jak trzeba ;)
Masz dalej jakieś bóle? Ja już nic kompletnie ☹️ coś czuję że i tak nizlc z tego, i się zastanawiam czy jest szansa nie zajść w ciążę przy idealnej książkowej owulacji... Przychodzi mi do głowy jedynie niedrożność ale na razie owulacje miałam 2 razy pod rząd z lewgo jajnika być może jeszcze jest szansa na prawy ☹️

Majówka, spotkania ze znajomymi, grille i.. Alkohol. Dziewczyny, powiedzcie czy alkohol może wpłynąć jakoś na owulacje? Czy może sprawic że pęcherzyk nie pęknie czy coś? Wy jak w majówkę, abstynencja? :)
Dobre pytanie, ja wczoraj miałam panieński i nie napilam się ani kropelki jakaś wewnętrzna blokada i myśli w głowie że się staramy i może to zaszkodzic ale super impreza była nawet bez alko 😂😁

Ja tak mam zawsze....od owulacji do @ mam bóle podbrzusza i bardzo bolą mnie jajniki. Jedynie w tych cyklach, w których udało mi się zajść w ciążę nic mnie nie bolało.
Właśnie chyba każdy organizm jest inny, wczoraj koleżanka mówiła że zaszła w ciążę przy policystyczny jajnikach i nawet nie wiedziała że jest w ciąży nic nie czuła. Dopiero jak testowała 2 tygodnie po spodziewa je miesiączce okazało się że to ciąża.

reklama
Do góry