reklama
podroz.w.nieznane
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny mnie dziś tempka znowu spadła więc chyba nawet nie będę testować
Paolx
Masz dalej jakieś bóle? Ja już nic kompletnie coś czuję że i tak nizlc z tego, i się zastanawiam czy jest szansa nie zajść w ciążę przy idealnej książkowej owulacji... Przychodzi mi do głowy jedynie niedrożność ale na razie owulacje miałam 2 razy pod rząd z lewgo jajnika być może jeszcze jest szansa na prawyMiejmy nadzieję że to znak że coś "tam" dobrego się dzieje Wiem że to za wcześnie ale może organizm pracuje jak trzeba
Paolx
Dobre pytanie, ja wczoraj miałam panieński i nie napilam się ani kropelki jakaś wewnętrzna blokada i myśli w głowie że się staramy i może to zaszkodzic ale super impreza była nawet bez alkoMajówka, spotkania ze znajomymi, grille i.. Alkohol. Dziewczyny, powiedzcie czy alkohol może wpłynąć jakoś na owulacje? Czy może sprawic że pęcherzyk nie pęknie czy coś? Wy jak w majówkę, abstynencja?
Paolx
Właśnie chyba każdy organizm jest inny, wczoraj koleżanka mówiła że zaszła w ciążę przy policystyczny jajnikach i nawet nie wiedziała że jest w ciąży nic nie czuła. Dopiero jak testowała 2 tygodnie po spodziewa je miesiączce okazało się że to ciąża.Ja tak mam zawsze....od owulacji do @ mam bóle podbrzusza i bardzo bolą mnie jajniki. Jedynie w tych cyklach, w których udało mi się zajść w ciążę nic mnie nie bolało.
hachette
Cieszy mnie jedynie to, ze -tak wnioskuję po emotikonach- obie nie jesteśmy zdruzgotane. Nadzieja w kolejnym cykluCześć dziewczyny mnie dziś tempka znowu spadła więc chyba nawet nie będę testować
podroz.w.nieznane
Jasne, że tak! Jak przyjdzie okres to zaczynam brać ovulmed, robię badania, które zleciła endo i wierzę, że doktor Aga nas rozmnoży a Ty masz jakiś plan na kolejny cykl?Cieszy mnie jedynie to, ze -tak wnioskuję po emotikonach- obie nie jesteśmy zdruzgotane. Nadzieja w kolejnym cyklu
Dziewczyny a ile się już staracie?Cieszy mnie jedynie to, ze -tak wnioskuję po emotikonach- obie nie jesteśmy zdruzgotane. Nadzieja w kolejnym cyklu
podroz.w.nieznane
Od stycznia, przede mną 5csDziewczyny a ile się już staracie?
reklama
A no to ja też, nie no to nie jest źleOd stycznia, przede mną 5cs
Podziel się: