reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

[emoji205] dziś nie przyszła. Zobaczymy co przyniosą następne 3-4 dni. Nie nastawiam się jakoś pozytywnie bo przy moim pcos to różnie bywało z tą terminowością a nerwowa jestem tak jakby miała zaraz przyjść. Chociaż sama już nie wiem czy to nerwy w pracy czy to pms. Jak nie przyjdzie to we wtorek będę testowała.

reklama
Przepraszam, ze dziś dziewczyny jestem na scenie 🤣 widzę, zamocz chyba już ok bo zastosowałam wszystko co trzeba było przed pobraniem 🙂 ferrytyna i nie wiem co myśleć o tej tarczycy 🤨
Widzisz, nie trzeba się było tak stresować! 😝 Ale bardzo się cieszę, że chociaż to masz z głowy. Tarczycy bym się nie czepiała, wygląda dobrze.

[emoji205] dziś nie przyszła. Zobaczymy co przyniosą następne 3-4 dni. Nie nastawiam się jakoś pozytywnie bo przy moim pcos to różnie bywało z tą terminowością a nerwowa jestem tak jakby miała zaraz przyjść. Chociaż sama już nie wiem czy to nerwy w pracy czy to pms. Jak nie przyjdzie to we wtorek będę testowała.
Moja też jakoś dzisiaj nie uznała za stosowne przybyć... Testuję w poniedziałek, ale jakoś też nie wierzę, że to możliwe, żeby nam się udało. Co do nerwowości to rozumiem Cię tak dobrze - dzisiaj rozpłakałam się na środku Auchana, bo... W sumie bo tak, nie umiem powiedzieć, czemu. I sama już nie wiem, co to oznacza, czy po prostu pms czy jednak sobie wkręcam...

Hej jak tam u Was ? U mnie 19 dc
Wczoraj byłam u koleżanki., urodziła tydzień temu 🙃 ale jak wróciłam to miałam takiego doła że przesadzilam z piwem 🤣 i teraz nie ukrywam że czuje się fatalnie 🥺
Wczoraj też się znieczuliłam bo mnie trochę wszystko zaczęło przerastać i nie mogłam sobie poradzić ze wszystkimi emocjami :p Alkohol to nie najlepszy pomysł, ale zdecydowanie mi lepiej i znów można iść na przód :) Na szczęście nie przesadziłam, ale było blisko i czuję się dość dobrze 😃Współczuję stanu...
Możecie mnie opiep***yc. 22dc cyklu, a mnie poniosło i zrobiłam test, oczywiście biel totalna. W sumie nie wiem na co liczyłam 9 dpo [emoji2356]
Haha, też raz tak zrobiłam, bo raz 10dpo było coś widać to pomyślałam że może też wcześniej się coś pokaże 😂Już mam nauczkę i myślę że Ty też chyba więcej tego nie powtórzysz :D ja już chyba są zawsze będę czekać do dnia PO @,bo ostatnio nawet w dzień @ mi wyszedł fałszywie dodatni...

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Mówcie co tam u Was ciekawego 😁 u mnie 6dc a @ nadal ze mną 🙄 zazwyczaj już w ten ostatni dzień wystarczy wkładka a i tak jest prawie czysta..No cóż, mamy weekend i zamierzam się kochać z mężem, a Wy kochacie się w dni @?
U mnie 9dc, też się wczoraj znieczuliłam, jedna lampka wina za daleko 🥴 a teraz jestem zła na siebie za to 😅

reklama
Do góry