Hej, witam się z rana. Tak mnie wczoraj naszło żeby przetestować raz jeszcze metodę z testami owulacyjnymi potwierdzającymi ciążę- wyszły 2 grube krechy - ale w dniu kiedy robiłam pink i test o czułości 25 dołączony do testów (na obu testach cienie - na pinku trochę ciemniejszy) też zrobiłam owulacyjny, kreska testowa się pojawiła ale to było jakieś 40% natężenia koloru - nie miało nic wspólnego z pozytywem - morał z tego taki że ciążę najlepiej sprawdzać testami ciazowymi.
reklama
Anasta07
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wierzę i niedowierzam :O wczoraj tak kiepsko się czułam, bardzo okresowo, płacz, pobolewania, krzyż jeszcze bardziej standardowo zaczął boleć, później ten śluz widoczny tylko na papierze :O Mówię jak nic @ się rozkręca. Wstaję rano i nadal nic, mówię trudno, zrobię test będę mieć pewność... Bardzo bladziutka ta kreska, ale dziś planowo miała być
Ostatnia edycja:
Truskawka9119
Ja miałam tak samo czekałam kilka dnia na @, bo miałam typowe obiawy zbliżające się @ dzień po spodziewanej @ test pozytywny gratulacje!
Zobacz załącznik 1261319
Dziewczyny nie wierzę i niedowierzam :O wczoraj tak kiepsko się czułam, bardzo okresowo, krzyż jeszcze bardziej standardowo zaczął boleć, później ten śluz widoczny tylko na papierze :O Mówię jak nic @ się rozkręca. Wstaję rano i nadal nic, mówię trudno, zrobię test będę mieć pewność... Bardzo bladziutka ta kreska, ale dziś planowo miała być [emoji204]
Shee92
Witajcie jestem tu nowa. Mam juz prawie 6 letniego syna. W styczniu zaczęłam sie starać o drugiego dzidziusia i udało się za pierwszym razem niestety zaraz na początku lutego w ok 4 tyg poroniłam. Od razu kontynuowałam stranania jednak mamy juz kwiecień w ciąży jak nie było tak nie ma. To wszystko zaczyna mnie już strasznie frustrować, widok kobiet w ciąży, reklamy z dziećmi itp...
Nutka9
Zaangażowana w BB
Witaj. Doskonale Cię rozumiem. Ja mam dwoje dzieci i jedno poronienie we wrześniu. Tak więc byłam trzy razy w ciąży i można powiedzieć, że każda była od razu jak o niej pomyślałam. Natomiast teraz staram się 4 cykl. Dzisiaj 16dc i czekam jak na szpilkach. Dostałam luteine od giną, ale nie wiem po co, bo w 21dc progesteron wynosił 15.2 A górną norma to 15,9 więc wynik bardzo ładny.Witajcie jestem tu nowa. Mam juz prawie 6 letniego syna. W styczniu zaczęłam sie starać o drugiego dzidziusia i udało się za pierwszym razem niestety zaraz na początku lutego w ok 4 tyg poroniłam. Od razu kontynuowałam stranania jednak mamy juz kwiecień w ciąży jak nie było tak nie ma. To wszystko zaczyna mnie już strasznie frustrować, widok kobiet w ciąży, reklamy z dziećmi itp...[emoji45]
Mam takie myśli, że już nigdy nie będę w ciąży [emoji849]
Shee92
Ja mam gdzieś luteinę w domu ale nie od gina a od koleżanki ale jej nie zażywam bo w sumie po co mój progesteron też w normie. Ile tej luteiny kazał ci zażywać?Witaj. Doskonale Cię rozumiem. Ja mam dwoje dzieci i jedno poronienie we wrześniu. Tak więc byłam trzy razy w ciąży i można powiedzieć, że każda była od razu jak o niej pomyślałam. Natomiast teraz staram się 4 cykl. Dzisiaj 16dc i czekam jak na szpilkach. Dostałam luteine od giną, ale nie wiem po co, bo w 21dc progesteron wynosił 15.2 A górną norma to 15,9 więc wynik bardzo ładny.
Mam takie myśli, że już nigdy nie będę w ciąży [emoji849]
Stokrotka2021
Zobacz załącznik 1261319
Dziewczyny nie wierzę i niedowierzam :O wczoraj tak kiepsko się czułam, bardzo okresowo, płacz, pobolewania, krzyż jeszcze bardziej standardowo zaczął boleć, później ten śluz widoczny tylko na papierze :O Mówię jak nic @ się rozkręca. Wstaję rano i nadal nic, mówię trudno, zrobię test będę mieć pewność... Bardzo bladziutka ta kreska, ale dziś planowo miała być
Stokrotka2021
a który to cykl starań?Po cichutku gratulacje!!
reklama
Anasta07
1cs po łyżeczkowaniu w styczniu. Mam tylko nadzieję że będą kreseczki ciemnieć...a który to cykl starań?Po cichutku gratulacje!!
Podziel się: