reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej, witam się z rana. Tak mnie wczoraj naszło żeby przetestować raz jeszcze metodę z testami owulacyjnymi potwierdzającymi ciążę- wyszły 2 grube krechy - ale w dniu kiedy robiłam pink i test o czułości 25 dołączony do testów (na obu testach cienie - na pinku trochę ciemniejszy) też zrobiłam owulacyjny, kreska testowa się pojawiła ale to było jakieś 40% natężenia koloru - nie miało nic wspólnego z pozytywem - morał z tego taki że ciążę najlepiej sprawdzać testami ciazowymi.

reklama
IMG_20210418_072644.jpg

Dziewczyny nie wierzę i niedowierzam :O wczoraj tak kiepsko się czułam, bardzo okresowo, płacz, pobolewania, krzyż jeszcze bardziej standardowo zaczął boleć, później ten śluz widoczny tylko na papierze :O Mówię jak nic @ się rozkręca. Wstaję rano i nadal nic, mówię trudno, zrobię test będę mieć pewność... Bardzo bladziutka ta kreska, ale dziś planowo miała być 🐵

Ostatnia edycja:
Ja miałam tak samo :D czekałam kilka dnia na @, bo miałam typowe obiawy zbliżające się @ :D dzień po spodziewanej @ test pozytywny :D gratulacje! :)
Zobacz załącznik 1261319
Dziewczyny nie wierzę i niedowierzam :O wczoraj tak kiepsko się czułam, bardzo okresowo, krzyż jeszcze bardziej standardowo zaczął boleć, później ten śluz widoczny tylko na papierze :O Mówię jak nic @ się rozkręca. Wstaję rano i nadal nic, mówię trudno, zrobię test będę mieć pewność... Bardzo bladziutka ta kreska, ale dziś planowo miała być [emoji204]

Witajcie jestem tu nowa. Mam juz prawie 6 letniego syna. W styczniu zaczęłam sie starać o drugiego dzidziusia i udało się za pierwszym razem niestety zaraz na początku lutego w ok 4 tyg poroniłam. Od razu kontynuowałam stranania jednak mamy juz kwiecień w ciąży jak nie było tak nie ma. To wszystko zaczyna mnie już strasznie frustrować, widok kobiet w ciąży, reklamy z dziećmi itp...😟

Witajcie jestem tu nowa. Mam juz prawie 6 letniego syna. W styczniu zaczęłam sie starać o drugiego dzidziusia i udało się za pierwszym razem niestety zaraz na początku lutego w ok 4 tyg poroniłam. Od razu kontynuowałam stranania jednak mamy juz kwiecień w ciąży jak nie było tak nie ma. To wszystko zaczyna mnie już strasznie frustrować, widok kobiet w ciąży, reklamy z dziećmi itp...[emoji45]
Witaj. Doskonale Cię rozumiem. Ja mam dwoje dzieci i jedno poronienie we wrześniu. Tak więc byłam trzy razy w ciąży i można powiedzieć, że każda była od razu jak o niej pomyślałam. Natomiast teraz staram się 4 cykl. Dzisiaj 16dc i czekam jak na szpilkach. Dostałam luteine od giną, ale nie wiem po co, bo w 21dc progesteron wynosił 15.2 A górną norma to 15,9 więc wynik bardzo ładny.
Mam takie myśli, że już nigdy nie będę w ciąży [emoji849]

Witaj. Doskonale Cię rozumiem. Ja mam dwoje dzieci i jedno poronienie we wrześniu. Tak więc byłam trzy razy w ciąży i można powiedzieć, że każda była od razu jak o niej pomyślałam. Natomiast teraz staram się 4 cykl. Dzisiaj 16dc i czekam jak na szpilkach. Dostałam luteine od giną, ale nie wiem po co, bo w 21dc progesteron wynosił 15.2 A górną norma to 15,9 więc wynik bardzo ładny.
Mam takie myśli, że już nigdy nie będę w ciąży [emoji849]
Ja mam gdzieś luteinę w domu ale nie od gina a od koleżanki ale jej nie zażywam bo w sumie po co mój progesteron też w normie. Ile tej luteiny kazał ci zażywać?

Zobacz załącznik 1261319
Dziewczyny nie wierzę i niedowierzam :O wczoraj tak kiepsko się czułam, bardzo okresowo, płacz, pobolewania, krzyż jeszcze bardziej standardowo zaczął boleć, później ten śluz widoczny tylko na papierze :O Mówię jak nic @ się rozkręca. Wstaję rano i nadal nic, mówię trudno, zrobię test będę mieć pewność... Bardzo bladziutka ta kreska, ale dziś planowo miała być 🐵

reklama
Do góry