14 dni po owulacji testy są wiarygodne. Trzymam kciuki za kolejny cyklDziewczyny witajcie nowa jestem cykle równe 28 dni z zegarkiem w ręku. Po 8 latach stosowania antykoncepcji niuvering odstawiłam rok temu staramy się o dzidzię z przerwami bo miałam dwie operację.
Moje pytanie..... Owulacja w tym cyklu była dzień wcześniej niż zawszę kilka godzin po owulacji przytulanki (czuje ból podczas owulacji jeden bądź drugi jajnik dlatego znam dokładny termin) plamienia maleńkie pojawiły się po 8 daniach od przytulanek ale niespodziewanie w 14 dniu po owulacji krwawienie czy to miesiączka czy jest jeszcze nadzieja. Moje miesiączki są skąpe i teraz ciąża czy nie ciąża? Jeszcze do tego od dnia przytulanek ciągle mnie brzuch boli całe dwa tygodnie. Test negatywny wywołuje bardzo złe emocje i robić sobie nadzieję czy raczej nie?
reklama
Ale jeszcze nie testowałam. I nie wiem czy odgórnie wyjdzie negatywny przez to krwawienie14 dni po owulacji testy są wiarygodne. Trzymam kciuki za kolejny cykl
Anasta07
Fanka BB :)
Jeśli jest krwawienie to ja bym zobaczyła czy się nasila, jeśli tak i przypomina to okres jak zawsze to raczej brak ciąży. Jeśli potrzebujesz potwierdzenia to zrób i będziesz miała z głowy.Ale jeszcze nie testowałam. I nie wiem czy odgórnie wyjdzie negatywny przez to krwawienie
podroz.w.nieznane
Dziewczyny, aplikacja premom pokazuje LH level 80 high, czy to już dużo? I czy ten test już jest pozytywny? Zrobiłam w kilku pomieszczeniach dla porównania, to moje pierwsze testy owulacyjne, które coś pokazując, zmieniłam je na domowe laboratorium, które polecała @coca . Dziś 14dc. Cykle mam 28-31dni
Załączniki
Jeśli jest krwawienie to ja bym zobaczyła czy się nasila, jeśli tak i przypomina to okres jak zawsze to raczej brak ciąży. Jeśli potrzebujesz potwierdzenia to zrób i będziesz miała z głowy
A jeszcze mam pytanka... Czy wasze wizyty u ginekologa zaczynały się proszę przynieść badanie jakości nasienia partnera? Bo moja Pani doktor powiedziała zanim zaczniemy cię męczyć to musimy sprawdzić partnera. Czy starania o dzidzię wiąże się z braniem jakiś leków, zastrzyków ?
Anasta07
Też ich używam i zdecydowanie pozytyw Trzeba działaćDziewczyny, aplikacja premom pokazuje LH level 80 high, czy to już dużo? I czy ten test już jest pozytywny? Zrobiłam w kilku pomieszczeniach dla porównania, to moje pierwsze testy owulacyjne, które coś pokazując, zmieniłam je na domowe laboratorium, które polecała @coca . Dziś 14dc. Cykle mam 28-31dni
Dziewczyny, niestety zostanę z Wami tutaj kolejny czas
We wtorek byłam na becie - wynik 32. W czwartek wynik 62. W piątek lekkie plamienie, dzisiaj plamienie i zobaczyłam skrzep w toalecie... Wynik dzisiejszej bety 32...
Przez cały ten czas bolał mnie mocno brzuch, kilka razy dziennie miałam silne bóle i skurcze. Także niestety, jak się cieszyłam, że w końcu się udało, po 9 miesiącach starań, tak szybko ta radość przeszła.
Jedyny wniosek jaki wyciągnęłam, to, że przy cyklach 41 dniowych owulacje mam między 16 a 23 dniem cyklu
Bardzo mi przykro. Przytulam.
Alex_Mari
Zaangażowana w BB
Wstawiam zdjęcia próbek które dostałam (gin. Dała mi ich cały worek). Może Cię zaciekawi . Patrzyłam można kupić w aptece bez recepty.Zaciekawiłaś mnie bardzo. Mam PCOS i lekarz nigdy czegoś takiego mi nie proponowała. Z chęcią dowiem się też czegoś wiecej.
Załączniki
reklama
paula.
Strasznie mi przykro dokładnie miesiąc temu przechodziłam przez to samo mocno ściskam !Dziewczyny, niestety zostanę z Wami tutaj kolejny czas
We wtorek byłam na becie - wynik 32. W czwartek wynik 62. W piątek lekkie plamienie, dzisiaj plamienie i zobaczyłam skrzep w toalecie... Wynik dzisiejszej bety 32...
Przez cały ten czas bolał mnie mocno brzuch, kilka razy dziennie miałam silne bóle i skurcze. Także niestety, jak się cieszyłam, że w końcu się udało, po 9 miesiącach starań, tak szybko ta radość przeszła.
Jedyny wniosek jaki wyciągnęłam, to, że przy cyklach 41 dniowych owulacje mam między 16 a 23 dniem cyklu
Podziel się: