Angiee
Fanka BB :)
Pięknie, gratuluję! A jesteś jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki czy już po?Dziewczyny,, nie wierzę. Udało się!! [emoji16][emoji16][emoji16] Zobacz załącznik 1258264
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie, gratuluję! A jesteś jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki czy już po?Dziewczyny,, nie wierzę. Udało się!! [emoji16][emoji16][emoji16] Zobacz załącznik 1258264
Gratulacje!Dziewczyny,, nie wierzę. Udało się!! [emoji16][emoji16][emoji16] Zobacz załącznik 1258264
Dziewczyny, ja pierwszy raz stosuje testy owulacyjne i już drugi dzień z rzędu wyszły mi pozytywne, i teraz nie wiem czy ten peak już był czy dopiero będzie? Dalej testować? Zobacz załącznik 1258276
Co to za apka?Dziewczyny, ja pierwszy raz stosuje testy owulacyjne i już drugi dzień z rzędu wyszły mi pozytywne, i teraz nie wiem czy ten peak już był czy dopiero będzie? Dalej testować? Zobacz załącznik 1258276
PremomCo to za apka?
a robiłaś test? Bo jeśli to są „plamienia” to może nie @? Nie wiem ale ja bym zrobiła jeśli te plamienia nigdy nie wystepowaly a czy Twoje cykle są regularne?Cześć dziewczyny jeszcze dwa dni temu pytałam się Was, czy ktoś ma tak długie cykle, jak ja, czyli 41 dniowe, a od wczoraj dostałam plamienia (28 dc). Z jednej strony fajnie, bo może @ się wyreguluje i będzie normalnej długości, ale z drugiej strony, to kolejny miesiąc niepowodzeń... Cieszę się chociaż, że Wam mogę się wygadać