Ale norma jest inna dla każdej fazy cyklu[emoji2272]
ja chce sprawdzić czy w ogóle jest w normie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !Dziewczyny,, nie wierzę. Udało się!! [emoji16][emoji16][emoji16] Zobacz załącznik 1258264
Dziewczyny,, nie wierzę. Udało się!! [emoji16][emoji16][emoji16] Zobacz załącznik 1258264
GratulacjeDziewczyny,, nie wierzę. Udało się!! [emoji16][emoji16][emoji16] Zobacz załącznik 1258264
Gratuluję i życzę nudnej, zdrowej ciąży. [emoji3][emoji106]
Gratulacje
To są objawy piku progesteronu około tydzień po owulacji ). Cierpliwości .U mnie dziś 21 dc... z chłopakiem walczymy już od naszej rocznicy od razu po okresie ,piersi mi napuchly i bolą , ostatnio było mi bardzo niedobrze i nie mogłam przez to spać w nocy , albo sie nakręcam albo coś sie dzieje nie mogę się doczekać testowania za tydzień
To fajnie że się u Ciebie sprawdza, mi to nigdy się z żadną aplikacja nie pokryło niestety a teraz mam pierwszy cykl po tabletkach wiec tez różnie może być z długością..