reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Robię co mogę, żeby odpuścić sobie psychicznie, zazdroszczę niektórym, że mają takie luźne podejście do tego, może z czasem sama się nauczę tak jak ty :>

Uwierz mi na słowo, że do luźnego mi bardzo daleko. I to też jest całkowicie normalne. 😀 Trudno jest zapomnieć o czymś, o czym się bardzo marzy. Jest tutaj całe mnóstwo osób, które radzą sobie zdecydowanie lepiej ode mnie i sama się od nich uczę, albo mi się tak wydaje. 😀 To zawsze wiąże się z trudnymi emocjami, stresem, rozczarowaniem i całą paletą negatywnych emocji. Wszystkie przez to przechodzimy i na pewno nie podchodzimy obojętnie do kolejnego rozczarowania, frustracji z nieudanej próby. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. Myślę jednak, że pozytywne nastawienie pozwala jakoś przetrwać ten czas i znaleźć w sobie siłę na nowe próby. A równocześnie organizować swoje życie na bieżąco i iść do przodu. Dobrze trafiłaś. Nie warto zostawać z tym sama z własnymi myślami. Warto trzymać się razem i dzielić swoimi troskami, a powoli wszystkie będziemy się wykruszać na wątki mamusiowe. Życzę, żebyś trafiła na taki jak najszybciej i nie musiała się borykać z żadnym nowym doświadczeniem. 👍😀

Ostatnia edycja:
reklama
Uwierz mi na słowo, że do luźnego mi bardzo daleko. I to też jest całkowicie normalne. 😀 Trudno jest zapomnieć o czymś, o czym się bardzo marzy. Jest tutaj całe mnóstwo osób, które radzą sobie zdecydowanie lepiej ode mnie i sama się od nich uczę, albo mi się tak wydaje. 😀 To zawsze wiąże się z trudnymi emocjami, stresem, rozczarowaniem i całą paletą negatywnych emocji. Wszystkie przez to przechodzimy i na pewno nie podchodzimy obojętnie do kolejnego rozczarowania, frustracji z nieudanej próby. A równocześnie organizować swoje życie na bieżąco i iść do przodu. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. Myślę jednak, że pozytywne nastawienie pozwala jakoś przetrwać ten czas i znaleźć w sobie siłę na nowe próby. Dobrze trafiłaś. Nie warto zostawać z tym sama z własnymi myślami. Warto trzymać się razem i dzielić swoimi troskami, a powoli wszystkie będziemy się wykruszać na wątki mamusiowe. Życzę, żebyś trafiła na taki jak najszybciej i nie musiała się borykać z żadnym nowym doświadczeniem. 👍😀
dokładnie ja tez myślałam ze teraz się udało i wgl zrobiłam pierwszy test 11 dpo negatyw i dziś 12dpo negatyw a wydaje mi się ze raczej by pokazało już choć słaba kreskę i dziś jeden biały uplaw i od czasu do czasu ból podbrzusza wiec to pewnie wróży @ No ale nowy cykl nowa szansa kiedyś musi się udać a jeśli nie No to trudno trzeba będzie się pogodzić z z ta sytuacja No bo co zostało ? Po pierwszym teście bardzo mnie wsparł partner i czuje się lepiej

Hej dziewczyny, spać nie mogę i postanowiłam zaglądnąć co tu słychać. Pewnie niektóre z Was mnie tu jeszcze pamiętają. Starałam się jakis czas o trzecie dziecko, jednak odpuściłam i obecnie jestem zaimplantowana. Tak jak postanowiłam to zrobiłam i zostajemy z nasza dwojeczka, przynajmniej na jakieś dwa lata potem zobaczymy. U mnie same dobre wieści, przedłużają mi umowę w pracy na pełen etat, za kilka dni też otwieram swoją działalność jako dodatkowe źródło dochodu, synek zapisany do żłobka a córka do przedszkola. Czekam na wyniki rekrutacji do przedszkola jeszcze ale liczę że się uda. Jaki mam spokój psychiczny jak już nie mierze tych temperatur, nie jem suplementów i nie robię testów pod koniec cyklu :-D Przyszlam przynieść trochę dobrej energii i życzyć Wam byście jak najszybciej wszystkie poprzechodzily do wątków ciazowych a nie staraczkowych ❤ Uda się Wam! Czekanie i liczenie dni jest flustrujace ale warto się starac. Moje dzieci o które długo walczyłam codziennie mi o tym przypominają i są najlepszym co mnie w życiu spotkało. Choć kawalera jeszcze w nocy karmie o 2 🤣 Ale to dodatkowa chwila na buziaczki 😉 Wszystkiego co najlepsze dla Was 😘

Hej dziewczyny, spać nie mogę i postanowiłam zaglądnąć co tu słychać. Pewnie niektóre z Was mnie tu jeszcze pamiętają. Starałam się jakis czas o trzecie dziecko, jednak odpuściłam i obecnie jestem zaimplantowana. Tak jak postanowiłam to zrobiłam i zostajemy z nasza dwojeczka, przynajmniej na jakieś dwa lata potem zobaczymy. U mnie same dobre wieści, przedłużają mi umowę w pracy na pełen etat, za kilka dni też otwieram swoją działalność jako dodatkowe źródło dochodu, synek zapisany do żłobka a córka do przedszkola. Czekam na wyniki rekrutacji do przedszkola jeszcze ale liczę że się uda. Jaki mam spokój psychiczny jak już nie mierze tych temperatur, nie jem suplementów i nie robię testów pod koniec cyklu :-D Przyszlam przynieść trochę dobrej energii i życzyć Wam byście jak najszybciej wszystkie poprzechodzily do wątków ciazowych a nie staraczkowych [emoji173] Uda się Wam! Czekanie i liczenie dni jest flustrujace ale warto się starac. Moje dzieci o które długo walczyłam codziennie mi o tym przypominają i są najlepszym co mnie w życiu spotkało. Choć kawalera jeszcze w nocy karmie o 2 [emoji1787] Ale to dodatkowa chwila na buziaczki [emoji6] Wszystkiego co najlepsze dla Was [emoji8]

Hej hej, cieszę się, ze u Ciebie wszystko dobrze i do przodu. U mnie poza brakiem dziecka tez w porządku [emoji23] pozdrawiam

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was miała niskie LH w 3 dc? Mój stosunek Lh:FSH To 0,2 . Podobno jest to choroba podwzgorza. Wiecie jak można to leczyć? Jakie są szanse na ciążę? Dwa miesiące temu miałam odwrotną sytuację stosunek LH :FSH 2,5 co wskazuje na PCOS. Nie wiem,co o tym myśleć. Dodam jeszcze,że jeszcze żaden test owulacyjny nie wyszedł mi pozytywny,mimo że miałam owulacje potwierdzoną.
Mam też hirsutyzm.
Wizyta u lekarza dopiero za 2 tygodnie.

Kochane ostatnio zadawałam pytanie na temat długości cyklu moje ostatnie cykle to 30, 29, 25 dni a teraz już mam 27 dc czyli mogę powiedzieć ze okres się spóźnia czy jak ? 🤣

reklama
Do góry