reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej dziewczyny :)
W środę ide zrobić panel tarczycowy by zobaczyć co tam się dzieje po zwiększeniu dawki euthyroxu, dziś 13dc a w środę będzie 17, chciałabym sprawdzić coś jeszcze ( większość mam darmowych bo mam pakiet 😅) nigdy nie badałam progesteronu czy w tym dniu jest sens? Co wtedy on mi pokaże? I co jeszcze myślicie abym mogła sprawdzić? Prolaktyna chyba odpada bo owulacja 😜 i będzie działanie.
Pięknego weekendu. ❤️
Chyba w tym czasie nie będzie miało sensu, najlepiej sprawdzić 7 dni po owu żeby było widać czy doszło do owulacji. A jakie masz cykle?

reklama
Cześć dziewczyny :) jeszcze dwa dni temu pytałam się Was, czy ktoś ma tak długie cykle, jak ja, czyli 41 dniowe, a od wczoraj dostałam plamienia (28 dc). Z jednej strony fajnie, bo może @ się wyreguluje i będzie normalnej długości, ale z drugiej strony, to kolejny miesiąc niepowodzeń... Cieszę się chociaż, że Wam mogę się wygadać :)
Jak się wyreguluje to cudownie, będzie więcej szans żeby zajść w ciąże jak cykle krótsze :)

a robiłaś test? Bo jeśli to są „plamienia” to może nie @? Nie wiem ale ja bym zrobiła jeśli te plamienia nigdy nie wystepowaly 🙄😜 a czy Twoje cykle są regularne?
Tak, przezornie zrobiłam rano, negatywny niestety...

Natomiast tak, jak wspomniała anastasiaa, już liczę w głowie, że końcem kwietnia byłyby kolejne próby <3

ogólnie pokazuje mi flo owulacje na jutro i póki co wierze mu bo dwa razy pokryło się z monitoringiem mniej więcej wiec działamy 🤪
To fajnie że się u Ciebie sprawdza, mi to nigdy się z żadną aplikacja nie pokryło niestety 😂 a teraz mam pierwszy cykl po tabletkach wiec tez różnie może być z długością..

Cześć dziewczyny :) jeszcze dwa dni temu pytałam się Was, czy ktoś ma tak długie cykle, jak ja, czyli 41 dniowe, a od wczoraj dostałam plamienia (28 dc). Z jednej strony fajnie, bo może @ się wyreguluje i będzie normalnej długości, ale z drugiej strony, to kolejny miesiąc niepowodzeń... Cieszę się chociaż, że Wam mogę się wygadać :)
A z trzeciej strony to zaczynasz kolejny cykl w którym może się udać :) głowa do góry :)

Hej dziewczyny :)
W środę ide zrobić panel tarczycowy by zobaczyć co tam się dzieje po zwiększeniu dawki euthyroxu, dziś 13dc a w środę będzie 17, chciałabym sprawdzić coś jeszcze ( większość mam darmowych bo mam pakiet [emoji28]) nigdy nie badałam progesteronu czy w tym dniu jest sens? Co wtedy on mi pokaże? I co jeszcze myślicie abym mogła sprawdzić? Prolaktyna chyba odpada bo owulacja [emoji12] i będzie działanie.
Pięknego weekendu. [emoji3590]

Progesteron w celu potwierdzenia wystąpienia owulacji bada się ok. 7dpo.

reklama
Do góry