Hej dziewczyny, spać nie mogę i postanowiłam zaglądnąć co tu słychać. Pewnie niektóre z Was mnie tu jeszcze pamiętają. Starałam się jakis czas o trzecie dziecko, jednak odpuściłam i obecnie jestem zaimplantowana. Tak jak postanowiłam to zrobiłam i zostajemy z nasza dwojeczka, przynajmniej na jakieś dwa lata potem zobaczymy. U mnie same dobre wieści, przedłużają mi umowę w pracy na pełen etat, za kilka dni też otwieram swoją działalność jako dodatkowe źródło dochodu, synek zapisany do żłobka a córka do przedszkola. Czekam na wyniki rekrutacji do przedszkola jeszcze ale liczę że się uda. Jaki mam spokój psychiczny jak już nie mierze tych temperatur, nie jem suplementów i nie robię testów pod koniec cyklu
Przyszlam przynieść trochę dobrej energii i życzyć Wam byście jak najszybciej wszystkie poprzechodzily do wątków ciazowych a nie staraczkowych ❤ Uda się Wam! Czekanie i liczenie dni jest flustrujace ale warto się starac. Moje dzieci o które długo walczyłam codziennie mi o tym przypominają i są najlepszym co mnie w życiu spotkało. Choć kawalera jeszcze w nocy karmie o 2
Ale to dodatkowa chwila na buziaczki
Wszystkiego co najlepsze dla Was