reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Ja wyluzowałam majty dopiero jak trafiłam na to forum. Obecnie mam 11cs po ciąży biochemicznej. Wcześniej bardzo przeżywałam comiesięczne niepowodzenie. Dopiero tu, w styczniu, odkryłam jak dużo kobiet ma podobny problem co ja. Zaczęłam robić badania, chodzić na monitoring owu, wyniki unormowały się w zeszłym miesiącu, więc mam nowe nadzieje 😊
Teraz nie patrzę na @ jako coś co przekreśliło moje marzenie, ale bardziej dało mi nową szansę na to by je spełnić. Nowy cykl, nowe szanse. Wiadomo, że trochę smutku i żalu w tym wszystkim jest, ale po prostu kiedyś musi się udać i tyle ;)
Mam bardzo podobne odczucia, to forum jest jak lek na całe zło, pierwszy mój post o testowaniu i piękny "strzał w pysk" od coca sprowadził mnie na ziemię i już trochę inaczej do tego wszystkiego podchodzę, czasem jest potrzebny taki kubeł zimnej wody żeby dotarło do mózgu, że szybkie testowanie nic nie pomoże 🤣 w ogóle czuje się jakoś spokojniejsza i naprawdę zamartwianie się tym wszystkim nie pomaga 😉 ja zaczęłam od małych kroczków, zajmuje się czytaniem książki, sprzątaniem, treningiem żeby tylko nie myśleć o staraniach z zegarkiem w ręku co dwa dni na siłę 🤦‍♀️ zmieniam też pracę, która mnie męczyła i tak jakoś leci, w międzyczasie robię powoli badania i tyle. Prędzej czy później liczę, że każda z nas zobaczy dwie kreski 😉

reklama
Mam bardzo podobne odczucia, to forum jest jak lek na całe zło, pierwszy mój post o testowaniu i piękny "strzał w pysk" od coca sprowadził mnie na ziemię i już trochę inaczej do tego wszystkiego podchodzę, czasem jest potrzebny taki kubeł zimnej wody żeby dotarło do mózgu, że szybkie testowanie nic nie pomoże 🤣 w ogóle czuje się jakoś spokojniejsza i naprawdę zamartwianie się tym wszystkim nie pomaga 😉 ja zaczęłam od małych kroczków, zajmuje się czytaniem książki, sprzątaniem, treningiem żeby tylko nie myśleć o staraniach z zegarkiem w ręku co dwa dni na siłę 🤦‍♀️ zmieniam też pracę, która mnie męczyła i tak jakoś leci, w międzyczasie robię powoli badania i tyle. Prędzej czy później liczę, że każda z nas zobaczy dwie kreski 😉
Nie bałaś się zmieniać pracy?

Mam bardzo podobne odczucia, to forum jest jak lek na całe zło, pierwszy mój post o testowaniu i piękny "strzał w pysk" od coca sprowadził mnie na ziemię i już trochę inaczej do tego wszystkiego podchodzę, czasem jest potrzebny taki kubeł zimnej wody żeby dotarło do mózgu, że szybkie testowanie nic nie pomoże [emoji1787] w ogóle czuje się jakoś spokojniejsza i naprawdę zamartwianie się tym wszystkim nie pomaga [emoji6] ja zaczęłam od małych kroczków, zajmuje się czytaniem książki, sprzątaniem, treningiem żeby tylko nie myśleć o staraniach z zegarkiem w ręku co dwa dni na siłę [emoji2356] zmieniam też pracę, która mnie męczyła i tak jakoś leci, w międzyczasie robię powoli badania i tyle. Prędzej czy później liczę, że każda z nas zobaczy dwie kreski [emoji6]

Strzał w pysk? O boziu przepraszam jeśli napisałam coś w takim tonie [emoji3590]

Nie bałaś się zmieniać pracy?
Zostałam trochę zmuszona do tego, rozwiązują moją spółkę 🙈 także trochę marudziłam, że mam dość swojej pracy i nagle już nie miałam wyjścia, ale myślę, że wyjdzie mi to na dobre 😄
Strzał w pysk? O boziu przepraszam jeśli napisałam coś w takim tonie [emoji3590]
Absolutnie nie przepraszaj! Dlatego dałam cudzysłów, bo to po prostu była racjonalna odpowiedź, widać, że trzeźwo myślisz i za to dziękuję 😘

Ręce mi opadly. Moja gin nie widzi że była owulacja a endometrium wg niej mam 15mm i jestem w pierwszej fazie cyklu... 🙉🙉🙉. Gdyby nie to że wczoraj gość wszystko ładnie mi na usg pokazał (łącznie z płynem po peknieciu pęcherzyka I przy mnie mierzył endometrium) to pewnie bym jej uwierzyła. A ja prowadziłam u niej ciążę... Jako lekarstwo na plamienia dostałam tabletki antykoncepcyjne na 3 miesiące.... Muszę szukać lekarza ale w Krakowie ciul wie na kogo się trafi. Ehh.... masakra.
Jezuu co za dramat, skąd ci lekarze się biorą 😱🙈

Zostałam trochę zmuszona do tego, rozwiązują moją spółkę [emoji85] także trochę marudziłam, że mam dość swojej pracy i nagle już nie miałam wyjścia, ale myślę, że wyjdzie mi to na dobre [emoji1]

Absolutnie nie przepraszaj! Dlatego dałam cudzysłów, bo to po prostu była racjonalna odpowiedź, widać, że trzeźwo myślisz i za to dziękuję [emoji8]

Nawet nie pamietam co pisałam, przepraszam, dużo tu nieznanych mi osób się pojawiło i jeszcze nie pamietam. Niemniej bardzo się cieszę za taki odbiór, cokolwiek to nie było [emoji3590] bo dość często były wcześniej obrażanie się, przekręcanie slow i ogólnie różne dziwne sytuacje, które w ogóle nie były moja intencja, aż przestałam tu swego czasu aż tak często zaglądać [emoji6] miło, ze to się zmienia, ze można normalnie dyskutować [emoji3526] tak czy inaczej życzę Ci żebyś długo tu nie zabawiła i szybko uciekła na mamusiowy wątek [emoji16]

reklama
Cześć dziewczyny, :) właśnie odebrałam wyniki badań, które wykonałam w 3dc. We wtorek jestem umówiona do ginekologa ale juz widzę, że jest zaburzony stosunek lh do fsh. Czy coś więcej jesteście w stanie powiedzieć?

Załączniki

• SmartSelect_20210409-204828_Drive.jpg
    SmartSelect_20210409-204828_Drive.jpg
    114,1 KB · Wyświetleń: 107
Do góry