G
guest-1666585370
Gość
Chodzi o dzień cyklu? 33który Dc ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi o dzień cyklu? 33który Dc ?
gratulacjeChodzi o dzień cyklu? 33
Wychodzi na to,ze im bardziej chcemy tym gorzej nam idzieCześć dziewczyny,
Nie było mnie tu dosyć długo... staraliśmy się z mężem 2 miesiące... później odpuściliśmy, wręcz zaczęliśmy się zabezpieczać. Jeden jedyny raz mąż w tym miesiącu skończył we mnie i oto rezultat. Jestem jednocześnie zaskoczona, szczęśliwa i przerażona bo moje życie teraz się zmieni... dodam również że oba testy robione po południu gdzie mocz był mocno rozcięczony...
O tez poproszę !Wychodzi na to,ze im bardziej chcemy tym gorzej nam idzie
poproszę o wyłączenie u mnie guziczka, ktory powoduje ze za bardzo myślę i sie staram
Dokładnie! Tez potrzebuję tego guzikaWychodzi na to,ze im bardziej chcemy tym gorzej nam idzie
poproszę o wyłączenie u mnie guziczka, ktory powoduje ze za bardzo myślę i sie staram
Po pół rokuPo jakim czasie starań Wasi mężczyźni zrobili badania nasienia?
Szczerze to naprawdę coś w tym myśleniu jest bo mi nie wychodziło.. pamiętam jak śmiałam się, że jak to możliwe że ktoś wpada za pierwszym razem... I okazało się że sama jestem w tej grupie. No szok dziewczyny...Dokładnie! Tez potrzebuję tego guzika
Cześć! Moja odpowiedź to psychoterapia Nauczyłam się nazywać swoje emocje, analizować je i po prostu je przeżywać, myślę że jeśli ciągle masz takie negatywne myśli i ciężko jest Ci uwierzyć w siebie to psychoterapeuta mógłby Ci pomóc. A długo się już starasz?Cześć dziewczyny,
Jestem tutaj od niedawna, ale powiedzcie mi, jak to robicie, że jesteście do tego wszystkiego tak pozytywnie nastawione? Ja ciągle chodzę z myślą 'pewnie i tak mi się nie uda', 'coś jest ze mną nie tak' ,albo mimo starań czuje się jakbym i tak się zabezpieczała, że wiem, że ciąża nie przyjdzie, Jak sie pozbyć takiego myślenia i jak zacząć myśleć pozytywnie i z nadzieją? Jestem przez to strasznie załamana :/